previous arrow
next arrow
Slider

Bod’or

Een Bod’or deur staat voor een stijlvolle verbinder van ruimten, waarmee je indruk maakt. Met Bod’or ervaar je kwaliteit. Integraal denken en werken zit in het DNA van Bod’or. Het bedrijf combineert kennis en vakmanschap op het gebied van deuren, technieken en interieur. Met een grote passie voor designdeuren worden de meest bijzondere creaties tot leven gebracht. Met de verschillende disciplines worden stabiliteit, design, sluitcomfort, geluidsisolerend, ontwerp en productie onderling afgestemd.

Herkenbaar handschrift

Bod’or is onderdeel van een Nederlandse familiebedrijf met een ruime traditie in het ontwikkelen en fabriceren van bijzondere deursystemen met een herkenbaar handschrift. Vanuit de productielocatie Bocholt in Duitsland fabriceert het bedrijf de deuren en kozijnen voor Nederland, Duitsland en vele andere landen internationaal.

Tijdloze schoonheid

Van fabrikant van traditionele paneeldeuren en klassieke fineerdeuren groeide Bod’or uit tot een grote speler op het gebied van integrale, functionele en duurzame oplossingen. Met de overtuiging ‘We add admosphere’ gelooft het bedrijf erin dat een mooie deur het verschil maakt in een interieur. Bij Bod’or draait het om hoogwaardige kwaliteit, fraaie afwerkingen, details en verhoudingen. Dat gecombineerd met de beste techniek en functionaliteit vormt de basis voor deuren en kozijnen van een tijdloze schoonheid met een duurzame prestatie.

Gerenommeerde ontwerpers

De samenwerking met internationale, gerenommeerde ontwerpers en eigen talenten heeft geresulteerd in moderne, elegante deuren met een exclusief signatuur. Bod’or is continu op zoek naar oplossingen die aansluiten bij de actuele interieurtrends en een combinatie vormen van esthetiek met innovatieve functies. Deursystemen van Bod’or zijn systemen waardoor synergie met het interieur ontstaat. Deze benadering heeft ertoe geleidt dat de ontwerpen van het bedrijf bekroond zijn met internationale awards als de German Design Award en de Red Dot Design Award.

___

Meer projecten bekijken van Bod’or?

 

Luxe deuren in moderne villa

Deze woning met krachtige uitstraling en Marbella-gevoel is enkele jaren geleden door Van der Linde Architecten gerealiseerd. De moderne villa heeft een warm karakter wat direct opvalt bij het betreden van de woning. De luxe deuren- en kozijnsystemen zijn verzorgd door Bod’or.

Stalen deur als pronkstuk

Het beste idee was naar onze mening om twee prachtexemplaren van deuren te plaatsen als pronkstuk van het huis. Het ontwerp van de stalen deur is geleverd door exclusieve deurenspecialist Bod’or.

Moderne verbouwing

Deze villa heeft een grondige moderne verbouwing ondergaan van het buitenaanzicht, het interieur en de tuin. Bod’or mocht de deuren verzorgen.

Glazen deuren als eyecatcher

Centraal in het ontwerp stonden een bijzonder lijnenspel, met lange doorkijken van de ene naar de andere ruimte en een open, symmetrische structuur, die zorgt voor een prettige woonsfeer en een mooie harmonie. Ze hebben gekozen voor natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, staal en leer, voor onder meer de glazen deuren die geleverd zijn door Bod’or.

Bernardus Golf

Sinds een klein jaar is Nederland een fantastische golfbaan rijker. Het in het Brabantse Cromvoirt gelegen Bernardus golf heeft een geheel eigen concept, waarin de golfsport en optimaal genieten hand in hand gaan. De perfect aangelegde baan, sfeervolle omgeving, vele luxe faciliteiten en gastvrije ambiance maken van Bernardus een unieke beleving.

Luxueus interieur op maat

In een historisch dorpje in de Bollenstreek startte enige tijd geleden de verkoop van een aantal kavels op een prachtig terrein met uitzicht op het water. De nieuwe bewoners hadden in eerste instantie hun oog op het grootste kavel, dit idee werd echter opzij geschoven voor de combinatie van twee kavels om hun droomhuis te verwezenlijken.

Luxe thuiskomen

In hartje Groningen heeft Duin Interior een droominterieur gerealiseerd. Het appartement heeft uitzicht over de Grote Markt én de Oosterstraat en dit is dan ook de rode draad geweest van het interieur ontwerp.

Klassieke villa

In één van de mooiste lanen in de gemeente Bergen op Zoom is een premium villa verrezen. Gesublimeerde klasse, elegant, romantisch, sfeervol en tegelijk hip en verrassend in uitvoering en detail.

Droompaleis

Het ruim vier hectare grote perceel wordt omsloten door een ‘slotgracht’. Die is niet bedoeld om de buitenwereld buiten te houden, maar was een diepgekoesterde wens van de bewoners. Brabantse gastvrijheid staat voor de bewoners hoog in het vaandel.

 

Bod’or


“Een Bod’or deur staat voor een stijlvolle verbinder van ruimten, waarmee je indruk maakt. Met Bod’or ervaar je kwaliteit.”

 

  • Bod’or B.V.
  • Broekstraat 3
  • 5711 CT Someren


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | dec | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media