bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
bodor
previous arrow
next arrow
Slider

Bod’or

Een Bod’or deur staat voor een stijlvolle verbinder van ruimten, waarmee je indruk maakt. Met Bod’or ervaar je kwaliteit. Integraal denken en werken zit in het DNA van Bod’or. Het bedrijf combineert kennis en vakmanschap op het gebied van deuren, technieken en interieur. Met een grote passie voor designdeuren worden de meest bijzondere creaties tot leven gebracht. Met de verschillende disciplines worden stabiliteit, design, sluitcomfort, geluidsisolerend, ontwerp en productie onderling afgestemd.

Herkenbaar handschrift

Bod’or is onderdeel van een Nederlandse familiebedrijf met een ruime traditie in het ontwikkelen en fabriceren van bijzondere deursystemen met een herkenbaar handschrift. Vanuit de productielocatie Bocholt in Duitsland fabriceert het bedrijf de deuren en kozijnen voor Nederland, Duitsland en vele andere landen internationaal.

Tijdloze schoonheid

Van fabrikant van traditionele paneeldeuren en klassieke fineerdeuren groeide Bod’or uit tot een grote speler op het gebied van integrale, functionele en duurzame oplossingen. Met de overtuiging ‘We add admosphere’ gelooft het bedrijf erin dat een mooie deur het verschil maakt in een interieur. Bij Bod’or draait het om hoogwaardige kwaliteit, fraaie afwerkingen, details en verhoudingen. Dat gecombineerd met de beste techniek en functionaliteit vormt de basis voor deuren en kozijnen van een tijdloze schoonheid met een duurzame prestatie.

Gerenommeerde ontwerpers

De samenwerking met internationale, gerenommeerde ontwerpers en eigen talenten heeft geresulteerd in moderne, elegante deuren met een exclusief signatuur. Bod’or is continu op zoek naar oplossingen die aansluiten bij de actuele interieurtrends en een combinatie vormen van esthetiek met innovatieve functies. Deursystemen van Bod’or zijn systemen waardoor synergie met het interieur ontstaat. Deze benadering heeft ertoe geleidt dat de ontwerpen van het bedrijf bekroond zijn met internationale awards als de German Design Award en de Red Dot Design Award.

___

Meer projecten bekijken van Bod’or?

 

 

Bod’or


“Een Bod’or deur staat voor een stijlvolle verbinder van ruimten, waarmee je indruk maakt. Met Bod’or ervaar je kwaliteit.”

 

  • Bod’or B.V.
  • Broekstraat 3
  • 5711 CT Someren


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | dec | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media