previous arrow
next arrow
Slider

Bogaerts-van Nuland | Leibedekking

Familiebedrijf Bogaerts-van Nuland is sinds 1875 actief. Generatie op generatie is het authentieke vakmanschap in leidekkers- en loodgieterswerken doorgegeven. Wanneer je een woning gaat (ver)bouwen is het interieur belangrijk, maar het exterieur net zo. Dakbedekking is een van de basiselementen voor een fijne woonplek.

Wanneer je op zoek bent naar een specialist op het gebied van restauratie en/of nieuwbouwwerken, ben je hier op het goede adres. Het bedrijf gaat aan de slag met leiendaken en alle daarbij voorkomende ambachtelijke loodgieter werkzaamheden.

Leibedekking

Wat betreft leibedekking kan je voor alle verschillende vormen en dekking soorten terecht. Maar dat is nog niet alles. Ook is dit bedrijf gespecialiseerd in verwerking van zink- koper- en lood uitgevoerd in felstechniek, tradiotioneel roevendak systemen en ambachtelijke loodgieter werkzaamheden. Met 150 jaar ervaring is het niet voor niks dat dit bedrijf alle projecten tot een goed einde brengt. Er wordt gewerkt volgens de hoogte kwaliteitsnormen.

Ambacht dakbedekking

Een team van vakkundige leidekkers en loodgieters gaat aan de slag en werken samen toe naar het perfecte resultaat. De vakmensen zijn al jaren in dienst en hebben de finesses van het ambacht in de praktijk geleerd. Met passie voor het vak wordt er werk afgeleverd waar nog jarenlang van genoten kan worden.

Samenwerking met architecten

De opdrachten komen niet alleen via consumenten binnen, maar ook steeds meer architecten en aannemers schakelen Bogaerts-van Nuland in bij hun nieuwbouw- en restauratieprojecten. We kunnen wel stellen, een gevestigde naam in de ambacht van een leidekkers- en loodgietersbedrijf.

___

Meer projecten zien van Bogaerts-van Nuland?

  • |
  • |

Bijzondere nieuwbouwvilla

Modern, ruimtelijk en warm. Zo laat zich de sfeer omschrijven van een recent opgeleverde villa in een groene Brabantse gemeente. De bewoners wisten in twee jaar tijd hun woonwensen te vertalen in de realisatie van een nieuwbouwvilla, mét de moderne leefkeuken waar zij jarenlang van droomden.

bogaerts- van nuland, leidekker, dakbedekking

Bogaerts- Van Nuland


“We werken volgens hoge kwaliteitsnormen, zo realiseren we projecten die nog jaren meegaan”

 

___

Contactgegevens:

  • Bogaerts- van Nuland B.V.
  • Walstraat 3
  • 5371 AL Ravenstein

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 31 | okt | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media