previous arrow
next arrow
Slider

Boley | Exclusieve haarden

Boley is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmt ook echte designobjecten. Zo worden ze op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is! En ook niet onbelangrijk, is dat de haarden energie-neutraal zijn!

Een openhaard geeft een woning extra uitstraling, warmte en sfeer. Om het behaaglijke gevoel te benadrukken is het dan ook essentieel dat de haard past bij de woning. Zo bieden de exclusief geselecteerde dealers allerlei soorten haarden aan, van vrijstaande, klassieke tot aan ingebouwde haarden.

Sinds 1970 is het merk al actief op het gebied van binnen- en buitenhaarden. Doordat de haarden op maat worden gemaakt kan de kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. De specialisten beschikken over de nodige ervaring om alle mogelijkheden met de opdrachtgever te bespreken. Ook kunnen de ontwerpen in 3D worden getekend zodat er een goed beeld ontstaat van de realisatie.

___

Alle projecten met exclusieve haarden van Boley bekijken?

 

 

Villa vol licht, lucht en ruimte

Deze prachtige Brabantse villa staat vol met open haarden van Boley. De drie  haarden van Boley zijn echte eyecatchers. Ze zorgen voor diepte en beleving in de woning.

Klassieke villa in het groen

Deze klassieke villa is gelegen in een groene omgeving. De hele woning heeft een warme en luxe uitstraling. Deze warme sfeer wordt extra versterkt door de haard van Boley.

Inspirerende Brabantse boerderij

Deze prachtige boerderij is gelegen in het gezellige Brabant. De open haard in het midden van de woonkamer is een echte blikvanger in het interieur.

Familiehuis in Twente

Deze luxe woning in Twente beschikt over een grote en gezellig keuken. De open haard zorgt voor extra sfeer en warmte in deze ruimte.

Droomkeuken

In deze keuken heerst een landelijke en moderne sfeer. De droomkeuken krijgt extra sfeer door de gashaard van Boley.

Penthouse deluxe

Dit penthouse in Limburg is een echte blikvanger. De bijzondere open haard past perfect bij de ruime woonkamer.

Droompaleis

Deze prachtige villa staat in de gezellige provincie Noord-Brabant. De sfeervolle keuken krijgt extra warmte door de open haard van Boley.

Villa met puntdak

Deze bijzondere villa is een echte eyecatcher. De luxe villa heeft een prachtige open inrichting met doorkijk naar de tuin. De open haard in de woonkamer is afkomstig van Boley.

Thuis en toch op vakantie

Deze duinvilla heeft het hele jaar door een echt vakantiegevoel. De donkere kleuren in combinatie met de witte wanden zorgen voor een mooi contrast. De haard van Boley zorgt voor een gezellige sfeer.

Genieten in sfeervolle woning

In een bosrijke omgeving staat deze sfeervolle woning. Het interieur van de woning is kleurrijk en gezellig. De open haard in de woonkamer is gerealiseerd door Boley.

Moderne villa

In deze moderne villa is het evenwicht tussen esthetiek en comfort perfect. Boley verzorgde de haarden maar coördineerde ook de bouw van de woning.

Landelijk en modern

Deze landelijke woning sluit perfect aan op de omgeving. De woning is opgebouwd uit strakke lijnen met een bijzondere rieten kap. Een eyecatcher in de woonkamer is de open haard van Boley, die helemaal doorloopt tot aan het plafond.

Knipoog naar Frank Lloyd Wright

Deze strakke villa in Rotterdam is een mix van modern Italiaans design en een bijzondere detaillering. In de woonkamer is een ingetogen gashaard geplaatst in de wand.

Riante villa

In deze riante villa is het genieten van luxe en wellness. Boley realiseerde een bijzondere open haard voor deze woning. De haard is een echte eyecatcher.

Marmeren villa

Deze open en lichte woning staat in een bosrijke omgeving. De woonkamer is opgedeeld in twee zithoeken. Er is een centrale haard- en tv-wand in het midden van de ruimte. De Boley haard is in de donker eiken wand geplaatst.

Verbouwing woonboerderij

Deze verbouwde woonboerderij met prachtige landschapstuin is echt een plaatje. Het interieur is strak en modern met een landelijke touch. De haard in de woonkamer draagt bij aan deze sfeer.

Moderne duinvilla

In deze duinvilla gaan modern en klassiek goed samen. Er is een doorkijkhaard geïntegreerd in de woonkamer.

Renovatie vooroorlogse villa

Deze bijzondere villa straalt romantiek uit in combinatie met eigentijdse gemakken. Zowel de buiten- als binnenhaarden komen van Boley.

Minimalistisch, maar veelzijdig

In deze villa komen innovatie en de wensen van de opdrachtgever bij elkaar. Er is een enorme haard van Boley geplaatst als roomdivider tussen de woonkamer en eethoek.

Designhaard als blikvanger

Deze woning heeft een echte eyecatcher midden in de villa, namelijk de designhaard. Het geeft een warm accent aan deze villa en is prachtig in combinatie met de rest van het interieur.

Villa bij het water

Deze exclusieve villa in Zuid-Holland wordt gekenmerkt door mooie zichtlijnen en zwevende vormen. Op koudere dagen is het heerlijk vertoeven bij de Boley haard.

Strakke bungalow

Deze stijlvolle en comfortabele woning in Noord-Brabant is een bijzondere verschijning. De bijzondere open haard in de woonkamer is een echte eyecatcher.

Droomhuis aan het water

Het is werkelijk een droomhuis voor de bewoners. Alle wensen die ze hadden zijn op een eigen manier verwerkt in het interieur, zoals dé eyecatcher van de woning: het immense aquarium dat als roomdivider dient.

Sfeervolle loft

In deze sfeervolle loft in Amsterdam heerst een oase van rust. De bijzondere haard in het midden van de ruimte verspreidt zijn warmte naar alle kanten.

Openhaard voor binnen én buiten

Deze villa beschikt over een bijzondere doorkijkhaard van Boley. De openhaard is uniek in zijn soort. De haard haalt buiten naar binnen en andersom.

Luxe villa

Een iconisch vormgegeven villa die aan alle eisen voldoet. Stijlvol en detaillistisch in prachtige natuurmaterialen.

Natuurstenen muur

Een woning waar buiten en binnen verbonden zijn. Tegen het ontwerp van dit huis zeiden de bewoners zonder twijfel JA.

Klassieke stijl

De sfeervolle haard in deze villa in klassieke stijl is van Boley Openhaarden.

Eigentijdse vertaling van de Japanse tuin

Dit is een plek waar je helemaal tot jezelf mag komen. Waar niets hoeft, de schoonheid van tijd de materialen mag aanraken. Hoe ouder, hoe mooier.

Nieuwbouwvilla

Op de terrassen kunnen de bewoners genieten van een ingebouwde haard van Boley.

Designhaard als blikvanger

Witte, gestucte muren, strakke lijnen, mooie raampartijen, een grote tuin en een designhaard om bij weg te dromen. We geloven de vrouw des huizes direct als zij zegt: “Het is hier heerlijk wonen, we hebben eigenlijk elke dag een vakantiegevoel.”

Buitenhaard

Voor een exclusieve buitenhaard ben je bij Boley aan het juiste adres. Boley verzorgd exclusief maatwerk en hierbij staat veiligheid en kwaliteit centraal.

Prachtige designhaard

De echte eyecatcher van deze woning is de prachtige moderne haard, ontworpen door Daniëls Openhaarden, die hier heeft gewerkt met het gerenommeerde haardenmerk Boley.

Spectaculaire villa met haarden

Op een unieke plek in Noord-Holland vind je deze bijzondere villa. Het ontwerp van de riante woning, georiënteerd op het prachtige uitzicht aan de achterzijde, werd door de bewoners zelf bedacht. Voor het interieur deden zij een beroep op de expertise van Boley haarden. Zij bogen zich over een plan waarin diverse maatwerkinterieur objecten, waaronder maar liefst vier haarden, de woning voorzien van een behaaglijke sfeer.   

Gashaard als roomdivider

Iedere ruimte heeft een eigen definitie gekregen. Zo wordt in de woonkamer een prachtige haard van Boley gebruikt als roomdivider. Het resultaat is een combinatie van warm en modern: een eigentijds landelijk interieur.

Bijzondere villa met vier haarden

Op een unieke plek bij een plassengebied in Noord-Holland zijn we te gast bij een wel heel bijzondere villa. Het ontwerp van de riante woning, georiënteerd op het prachtige uitzicht aan de achterzijde, werd door de bewoners zelf bedacht. Voor het interieur deden zij een beroep op de expertise van Boley Openhaarden. Zij bogen zich over een plan waarin diverse maatwerkinterieurobjecten, waaronder maar liefst vier maatwerkhaarden, de woning voorzien van een behaaglijke sfeer.

Sfeervolle open haard

Aan de rand van een natuurgebied ligt deze prachtige villa. Een villa in het groen, waarbij de connectie met de natuur een geschenk is. Het is dan ook geen verrassing dat er veel aandacht is besteed aan duurzaamheid en natuurlijke materialen. Dit harmonisch familiehuis heeft twee livings, waarvan de tweede living is ingericht met een sfeervolle open haard van Boley.

Exclusieve vrijstaande haard

Boley is pionier op het gebied van unieke haarden. Hun nieuwste model, de BBLACK 4 laat zien wat hun kwaliteiten zijn. Deze nieuwe telg komt uit de BBLACK retro collectie en is met allerlei plateauvarianten uit te voeren.

Haard als roomdivider

Op een zeer bijzondere plek in Belgisch Limburg prijkt sinds ruim een jaar een werkelijk schitterende nieuwgebouwde villa. Boley plaatste een haard als roomdivider waardoor het een echte eyecatcher is. Deze kachel maakt onderdeel uit van de kastenwand en zorgt ervoor dat de living een semi-open verbinding heeft met de keuken.

 

 

Boley, exclusieve haarden, interieur, open haard

Niels Boley


“Onze vuurmeubels zijn prachtige objecten en bieden een heerlijke bijverwarming”

Boley, exclusieve haarden, open haard, interieur

___

Contactgegevens:

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 18 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media