Boley Haarden
Boley Haarden
Boley Haarden
Boley Haarden
Boley Haarden
Boley Haarden
Boley Haarden
previous arrow
next arrow
Slider

Boley | Exclusieve haarden

Boley is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmt ook echte designobjecten. Zo worden ze op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is! En ook niet onbelangrijk, is dat de haarden energie-neutraal zijn!

Een openhaard geeft een woning extra uitstraling, warmte en sfeer. Om het behaaglijke gevoel te benadrukken is het dan ook essentieel dat de haard past bij de woning. Zo bieden de exclusief geselecteerde dealers allerlei soorten haarden aan, van vrijstaande, klassieke tot aan ingebouwde haarden.

Sinds 1970 is het merk al actief op het gebied van binnen- en buitenhaarden. Doordat de haarden op maat worden gemaakt kan de kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. De specialisten beschikken over de nodige ervaring om alle mogelijkheden met de opdrachtgever te bespreken. Ook kunnen de ontwerpen in 3D worden getekend zodat er een goed beeld ontstaat van de realisatie.

___

Alle projecten met exclusieve haarden van Boley bekijken?

Villa vol licht, lucht en ruimte

Deze prachtige Brabantse villa staat vol met open haarden van Boley. De drie  haarden van Boley zijn echte eyecatchers. Ze zorgen voor diepte en beleving in de woning.

Klassieke villa in het groen

Deze klassieke villa is gelegen in een groene omgeving. De hele woning heeft een warme en luxe uitstraling. Deze warme sfeer wordt extra versterkt door de haard van Boley.

Inspirerende Brabantse boerderij

Deze prachtige boerderij is gelegen in het gezellige Brabant. De open haard in het midden van de woonkamer is een echte blikvanger in het interieur.

Familiehuis in Twente

Deze luxe woning in Twente beschikt over een grote en gezellig keuken. De open haard zorgt voor extra sfeer en warmte in deze ruimte.

Droomkeuken

In deze keuken heerst een landelijke en moderne sfeer. De droomkeuken krijgt extra sfeer door de gashaard van Boley.

Penthouse deluxe

Dit penthouse in Limburg is een echte blikvanger. De bijzondere open haard past perfect bij de ruime woonkamer.

Droompaleis

Deze prachtige villa staat in de gezellige provincie Noord-Brabant. De sfeervolle keuken krijgt extra warmte door de open haard van Boley.

Villa met puntdak

Deze bijzondere villa is een echte eyecatcher. De luxe villa heeft een prachtige open inrichting met doorkijk naar de tuin. De open haard in de woonkamer is afkomstig van Boley.

Thuis en toch op vakantie

Deze duinvilla heeft het hele jaar door een echt vakantiegevoel. De donkere kleuren in combinatie met de witte wanden zorgen voor een mooi contrast. De haard van Boley zorgt voor een gezellige sfeer.

Genieten in sfeervolle woning

In een bosrijke omgeving staat deze sfeervolle woning. Het interieur van de woning is kleurrijk en gezellig. De open haard in de woonkamer is gerealiseerd door Boley.

Moderne villa

In deze moderne villa is het evenwicht tussen esthetiek en comfort perfect. Boley verzorgde de haarden maar coördineerde ook de bouw van de woning.

Landelijk en modern

Deze landelijke woning sluit perfect aan op de omgeving. De woning is opgebouwd uit strakke lijnen met een bijzondere rieten kap. Een eyecatcher in de woonkamer is de open haard van Boley, die helemaal doorloopt tot aan het plafond.

Knipoog naar Frank Lloyd Wright

Deze strakke villa in Rotterdam is een mix van modern Italiaans design en een bijzondere detaillering. In de woonkamer is een ingetogen gashaard geplaatst in de wand.

Riante villa

In deze riante villa is het genieten van luxe en wellness. Boley realiseerde een bijzondere open haard voor deze woning. De haard is een echte eyecatcher.

Marmeren villa

Deze open en lichte woning staat in een bosrijke omgeving. De woonkamer is opgedeeld in twee zithoeken. Er is een centrale haard- en tv-wand in het midden van de ruimte. De Boley haard is in de donker eiken wand geplaatst.

Verbouwing woonboerderij

Deze verbouwde woonboerderij met prachtige landschapstuin is echt een plaatje. Het interieur is strak en modern met een landelijke touch. De haard in de woonkamer draagt bij aan deze sfeer.

Moderne duinvilla

In deze duinvilla gaan modern en klassiek goed samen. Er is een doorkijkhaard geïntegreerd in de woonkamer.

Renovatie vooroorlogse villa

Deze bijzondere villa straalt romantiek uit in combinatie met eigentijdse gemakken. Zowel de buiten- als binnenhaarden komen van Boley.

Minimalistisch, maar veelzijdig

In deze villa komen innovatie en de wensen van de opdrachtgever bij elkaar. Er is een enorme haard van Boley geplaatst als roomdivider tussen de woonkamer en eethoek.

Designhaard als blikvanger

Deze woning heeft een echte eyecatcher midden in de villa, namelijk de designhaard. Het geeft een warm accent aan deze villa en is prachtig in combinatie met de rest van het interieur.

Villa bij het water

Deze exclusieve villa in Zuid-Holland wordt gekenmerkt door mooie zichtlijnen en zwevende vormen. Op koudere dagen is het heerlijk vertoeven bij de Boley haard.

Strakke bungalow

Deze stijlvolle en comfortabele woning in Noord-Brabant is een bijzondere verschijning. De bijzondere open haard in de woonkamer is een echte eyecatcher.

Droomhuis aan het water

Het is werkelijk een droomhuis voor de bewoners. Alle wensen die ze hadden zijn op een eigen manier verwerkt in het interieur, zoals dé eyecatcher van de woning: het immense aquarium dat als roomdivider dient.

Sfeervolle loft

In deze sfeervolle loft in Amsterdam heerst een oase van rust. De bijzondere haard in het midden van de ruimte verspreidt zijn warmte naar alle kanten.

 

 

Boley, exclusieve haarden, interieur, open haard

Niels Boley


“Onze vuurmeubels zijn prachtige objecten en bieden een heerlijke bijverwarming”

Boley, exclusieve haarden, open haard, interieur

___

Contactgegevens:

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 18 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

FMPplus

FMPplus


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media