Boley: zoveel meer dan designhaarden

Boley

De haarden van Boley zijn naast een heerlijke bron van warmte ook heuse designobjecten. Ze weten ieder interieur op bijzondere wijze te verrijken en bieden comfort. De haarden van het bedrijf worden volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Dit houdt in dat goed naar de wensen en eisen van de opdrachtgevers wordt geluisterd, waardoor de haard altijd past binnen het interieur. Bovendien zijn de haarden volledig energie-neutraal. Dit houdt in dat de designobjecten zeker het overwegen waard zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat Boley zich met nog zoveel meer bezighoudt dan de realisatie van haarden. Ook voor andere maatwerkoplossingen van staal ben je bij het bedrijf aan het juiste adres. We vertellen je er graag meer over.

Zo veel meer dan haarden

In hetzelfde atelier waar de maatwerk haarden worden ontworpen en geproduceerd worden ook vele andere objecten gemaakt. Denk aan chique stalen deuren, mooie kasten, poorten en hekwerk. Ook tijdens de realisatie van deze projecten neemt Boley de volledige zorg voor het ontwerp, de realisatie en de montage op zich. Opdrachtgevers worden dan ook ontzorgd. Vaak wordt gebruik gemaakt van materialen als Cor-Ten, gelakt staal en warmgewalst plaat staal. Deze materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, zijn eenvoudig te onderhouden en zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik.

Robuust maar modern

Door te kiezen voor staal en de stalen objecten van Boley, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een moderne en authentieke uitstraling. De producten die het bedrijf realiseert ogen robuust, strak en hedendaags. Ze weten ieder ex- en interieur dan ook op ongekende wijze te verrijken. Bovendien is staal een veelzijdig product, waardoor Boley altijd maatwerk weet te leveren. Het maakt niet uit wat jij voor ogen hebt, het bedrijf zal het ongetwijfeld weten te vertalen naar een prachtig product.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 01-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Boley