Boomkwekerij Ebben

Boomkwekerij Ebben is een familiebedrijf dat is opgericht in 1862 en waar de passie voor groen al vijf generaties lang in het bloed zit. Op een areaal van ruim 500 hectare - gelegen in de regio Land van Cuijk - kweken we o.a. meerstammige bomen, laan- en parkbomen en solitair heesters.

Informatie over Boomkwekerij Ebben


brugelette-pairi-daiza-220818-132
de-cuijkse-tuin-190820-15
de-cuijkse-tuin-dji-190821-24-2
brugelette-pairi-daiza-220818-134
IMG_8037-scaled
previous arrow
next arrow

Op onze kwekerij telen we bomen met karakter, in alle soorten, vormen en maten: van kleine heesters tot zeer volwassen klimbomen van soms wel honderd jaar oud. We ontzorgen onze klanten als totaalleverancier van bijzondere projectbeplanting, van de kleinste bloembol tot de grootste boom. 

Innovatie in kleur, textuur en toepassing 

Aandacht voor innovatie in kleuren, texturen en toepassingen vormt een belangrijk uitgangspunt in onze boomkwekerij. Die innovaties zijn onder andere terug te vinden in ons sortiment klimaatbomen, inheemse en uitheemse meerstammige bomen en robuuste klim- en boomhutbomen. Onze klimaatbomen zijn opgewassen tegen extreme hitte en koude en vormen daarmee een sterke selectie voor nu en de toekomst. 

Uniek assortiment 

Onze unieke inheemse en uitheemse meerstammige bomen, bieden dankzij hun natuurlijke kleur- en vormenrijkdom vele mogelijkheden in de openbare ruimte. En onze robuuste klim- en boomhutbomen brengen vooral natuurbeleving en speelplezier. 


Ebben doet voortdurend onderzoek naar de toepassing van bomen in de openbare ruimte, om te zorgen voor een sterk en duurzaam assortiment. Bovendien worden al onze bomen gekweekt met respect voor het milieu, wat zorgt voor duurzame, sterke bomen.