Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek Tuinmeubelen
Borek, Tuinmeubelen, design meubels, Borek tuinmeubelen, Outdoor living
Borek, Tuinmeubelen, design meubels, Borek tuinmeubelen, Outdoor living
Borek, Tuinmeubelen, design meubels, Borek tuinmeubelen, Outdoor living
previous arrow
next arrow
Slider

BOREK | Design tuinmeubels

Het familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2019 is Borek niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture.

Haute Couture voor tuin & terras

Ambachtelijk en comfortabel, kwaliteit en duurzaamheid zijn onze speerpunten. De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Max & Luuk

Met het 2e merk MAX & LUUK richten we ons sinds 2013 ook op het midden- en hoogsegment, een merk dat geschikt is voor de echte buiten genieters. Met natuurlijke materialen en krachtige lijnen straalt dit merk dezelfde kwaliteit en klasse uit die je verwacht van het bedrijf. De ruime aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service is te bewonderen in de showroom van 1200 vierkante meter in Oisterwijk.

Zakelijk & particuliere tuinprojecten

Dit familiebedrijf heeft al veel ervaring in het creëren van het ultieme buitenleven. Zo zijn er al diverse projecten gerealiseerd voor particulier en zakelijke opdrachtgevers. Alle merken worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, exclusiviteit en innovatie.

___

Meer design tuinmeubels van BOREK zien?

 

  • |
  • |

 

 

  • |

 

Trow Back Boomerang

Designer Frans van Rens heeft de BOOMERANG collectie ontworpen. De collectie heeft zijn naam te danken aan de typische boemerang vorm in het onderstel van de tafel en ook in het onderstel van de stoel komt deze vorm terug. Een strakke en moderne collectie voor zowel de zomer- als wintermaanden.

MAX & LUUK

De collectie MAX & LUUK is ontworpen voor het ultieme buitenleven. De meubels beschikken over strakke lijnen en krachtige materialen. Dit geeft de collectie een stoere uitstraling.

Terrasmeubiliar

Borek leverde het bijzondere terrasmeubilair dat dit terras naar een hoger niveau brengt.

Meubilair voor buiten

Borek leverde het volledige meubilair voor buiten bij deze terrassen. Beide terrassen zijn gelegen aan het strand. Heerlijk vertoeven dus. De meubels geven de terrassen een luxe en uitnodigde uitstraling.

Buitenmeubilair

Om het restaurant te verlengen naar buiten, is er een buitenterras aangelegd. Het terras is aangekleed met mooi buitenmeubilair van Borek.

Luxe meubels voor buiten

Borek leverde de luxe meubels die het terras met 180 graden uitzicht helemaal af maken. Zo kan je heel comfortabel genieten van het prachtige uitzicht.

Comfortabel design meubilair

Restaurant Oonivoo, voorheen ’t Raadhuis, in Uden heeft, naast een compleet nieuw interieur en een nieuwe naam, ook het terras aangepakt. Het buitenmeubilair van Borek heeft een klassieke, tijdloze uitstraling.

 

Borek, exclusieve tuinmeubels, tuinmeubelen

Frank Bogaers


“Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en ultieme vrijheid. Het weerspiegelt zich allemaal in de bijzondere collecties parasols en buitenmeubelen van BOREK.”

 

___

Borek, Exclusieve tuinmeubels, design meubels, tuinmeubelen

Contactgegevens:

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 20 | okt | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media