Bos Fornuizen

Het verhaal van Bos Fornuizen begint wanneer Henk Bos, oorspronkelijk een loodgieter, zijn passie voor kachels en fornuizen ontdekt. Hij wordt importeur van AGA cookers en later ook van Lacanche fornuizen. Zijn zoon, Bas Bos, voegt zich in 1992 bij het bedrijf en neemt in 2005 het stokje over. Samen met zijn vrouw Janita zet Bas de traditie voort van het leveren van culinaire klasse met een weergaloze afwerking.

Informatie over Bos Fornuizen


la_cornue_1
wolf_3
molteni_1
la_cornue-tegel
aga
previous arrow
next arrow

Bezoek onze showroom 

In onze showroom vind je de topmerken onder de fornuizen en afzuigkappen. Maar dat is niet alles. Elke zaterdag geven wij kookdemonstraties waarbij je van harte welkom bent. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Kwaliteit en innovatie 

Bos Fornuizen staat voor meer dan alleen fornuizen. Bas heeft de ‘Boskap’ ontwikkeld, een duurzame en geluidsarme afzuigkap die alle kookdampen moeiteloos afvoert. Daarnaast biedt Bos Fornuizen een breed assortiment aan kookartikelen in de Bos Kookwinkel, gelegen op de eerste etage van hun showroom in Tull en ‘t Waal. 

Persoonlijk advies en service 

Bij Bos Fornuizen combineren we jouw wensen met onze jarenlange ervaring en kwaliteit. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuw fornuis, een afzuigkap of een geheel nieuw keukenontwerp, wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en service.