Botanische badkamer met vrijstaand bad  

De Eerste Kamer Badkamers

Wie wil zijn dag nu niet starten in een heerlijke groene oase? Het kan wanneer je inspeelt op de Botanische trend. Deze trend wist al vele interieurs te verrijken en neemt nu ook de badkamer over. De trend houdt in dat door de hele ruimte heen verschillende planten geplaatst worden. Daarnaast wordt het Botanische gevoel versterkt door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Combineer bijvoorbeeld houten elementen met kleuren als bruin, groen of beige. Deze schitterende Botanische badkamer van De Eerste Kamer is het toonbeeld van deze trend. We gaan hier dan ook graag nog wat dieper op in.

Botanische badkamer, badkamers, De Eerste Kamer Badkamers

Luxe vrijstaand bad

Het eerste dat opvalt wanneer je deze Botanische badkamer betreedt zijn de planten. Ze maken de ruimte levendig en zorgen voor een heerlijke ambiance. Toch zijn er veel meer elementen die samen de uitstraling van de stijlvolle badkamer bepalen. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een royaal vrijstaand bad, dat op een podium is geplaatst. Hierdoor wordt het één van de eyecatchers van de ruimte en kunnen de bewoners volledig tot rust komen. Dit is gecombineerd met een maatwerk massief eikenhouten badmeubel, van het merk DEK-Design. De organische vormen van de wastafels en de spiegels dragen bij aan het natuurlijke effect en zorgen ervoor dat het geheel niet te hard oogt.

Chique natuursteen

Ook kreeg natuursteen een bijzondere plek binnen het interieur, het is dan ook zowel in de douche als achter het toilet geplaatst. Ook dit draagt wederom bij aan de beoogde sfeer die de Botanische badkamer moet uitstralen. Natuursteen is een natuurlijk product en is daardoor op mooie wijze te combineren met de andere natuurlijke producten zoals het eikenhout. Daarnaast past de gekozen kleur ook volledig bij het thema van de badkamer. Het toont dat De Eerste Kamer werkelijk over alles tot in de kleinste details heeft nagedacht. Alles klopt en niets is aan het toeval overgelaten.

Editor: Media Team

Datum: 08-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living