bouwen & architectuur inspiratie, bouwinspiratie, architectuurinspiratie, the art of living event, event the art of living

Bouw & Architectuur inspiratie

Het bouwen van een villa of verbouwen is een lastig proces. Er zullen keuzes moeten worden gemaakt over de tuin, het interieur en het exterieur. Soms gebeurt dit in samenwerking met architecten, maar het komt ook regelmatig voor dat de bewoners zelf hierin het voortouw nemen. Ga je zelf aan de slag? Dan is het erg handig om genoeg bouw & architectuur inspiratie op te doen zodat je weet welke partijen er wat voor je kunnen betekenen. Maar ook als je samen met een architect aan de slag gaat is het goed om te weten met wie je in zee wil gaan. Daarom heeft The Art of Living ook voor het bouwen of verbouwen van jouw droomhuis diverse exclusieve villabouwers benaderd om te exposeren op het event.

Villabouw

Het exterieur van de woning is misschien nog wel een lastiger proces dan het interieur van een woning. Aspecten zoals dakwerk, gevelbekleding of raampartijen zijn niet de leukste onderwerpen waar je gelijk aan denkt tijdens het bouwen van een villa. Maar daarom niet minder belangrijk. Daarom is het verstandig om je ook voor deze elementen goed in te lezen in de mogelijkheden en deze te vergelijken voordat je aan de slag gaat met de bouw. Of kies voor een ervaren architect die de volledige bouw kan begeleiden.

Vakspecialisten

Of het nu gaat om een luxe keuken, een houten- of gietvloer, aluminium kozijnen, luiken, screens, gevelstucwerk, houten bijgebouwen, home wellness of maatwerk voor het interieur, er zijn diverse specialisten aanwezig om jou te informeren over de mogelijkheden.

 

Klik hier om alle architectuur & bouw exposanten te zien!