previous arrow
next arrow
Slider

Bouwbedrijf Homan

Bij Bouwbedrijf Homan kun je terecht voor zowel woning- als utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en verbouw en voor renovatie en onderhoud. Bouwbedrijf Homan bouwt seriematige woningen tot luxe villa’s, bedrijfspanden, kantoren en appartementen. “We werken op traditionele wijze naar een hoogwaardig pand, waarbij kwaliteit altijd centraal staat”.

Vakkundig personeel
Het personeel van Bouwbedrijf Homan werkt met veel ervaring, vakmanschap en toewijding aan uw tevredenheid. De lange relatie die Bouwbedrijf Homan opbouwt, reikt verder dan het moment van oplevering. Gedegen vakmensen op de bouwplaats en goede aansturing vanaf kantoor is de sleutel voor kwaliteit. Goede communicatie leidt tot het maken van heldere afspraken en komen we tot een resultaat waar we gezamenlijk trots op zijn.

Bouwvergunningsaanvraag in goede handen
Bouwbedrijf Homan kan je bouwvergunningsaanvraag verzorgen. Zij bundelen hiervoor de kennis van opdrachtgever, ontwerper, voorbereider en uitvoering. Dit complete pakket aan informatie levert qua sfeer, techniek en financiën het meest optimale resultaat. Wil je wijzigingen doorvoeren? Dan maken we inzichtelijk wat de invloed hiervan is.

Offerte op maat 
Met óf zonder een ontwerp van je bouwplan ben je welkom bij Bouwbedrijf Homan. Wanneer je in het bezit bent van een kavel, maken zij een ontwerp voor een woning of bedrijfspand. Met dit ontwerp als uitgangspunt maken we voor je een offerte voor de bouwkosten.

____

Alle projecten van Bouwbedrijf Homan bekijken?

  • |
  • |

 

Landelijk poolhouse

Stalen deuren zijn in 2018 een grote trend. Je ziet ze overal en zo ook bij dit gebouw dat als poolhouse fungeert bij een prachtige villa. De bewoners wilde graag “iets” bij het zwembad om spullen op te bergen die tijdens en rondom het zwemmen worden gebruikt. Dit “iets” is een landelijk poolhouse geworden dat de verwachtingen overtreft.

 

Bouwbedrijf Homan, eigen huis bouwen

Team Bouwbedrijf Homan


“We werken op traditionele wijze naar een hoogwaardig pand, waarbij kwaliteit altijd centraal staat.”

 

 

 

 

 

 

 

Bouwbedrijf Homan, eigen huis bouwen, renoveren

 

___

Contactgegevens:

  • Bouwbedrijf Homan
  • Vonderweg 19
  • 7468 DC Enter

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 05 | jul | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media