previous arrow
next arrow
Slider

Bouwbedrijf Van Leent

Het in 1965 opgerichte bedrijf bouwt al sinds het begin exclusieve woningen, vrijstaand en 2-onder-1-kap, in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgen zij ook verbouwingen en utiliteitsbouw. Terwijl de stijlen en bouwtechnieken van de woonhuizen door de tijd heen verander is de vertrouwde werkwijze van Bouwbedrijf Van Leent nog steeds hetzelfde gebleven. Een persoonlijke, vakkundige en heldere aanpak in de projecten waar een vast team garant voor staat.

Een droom verwezenlijken

Voor velen is het bouwen van een eigen huis een droom. Voor de realisering daarvan is een ingespeeld team van specialisten van groot belang. Bouwbedrijf Van Leent BV staat voor het vertalen van ideeën van de opdrachtgever in een bouwstijl die geheel bij hun past. En het geven van de juiste adviezen, die aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners.

Ervaring

Door het team van specialisten en vakkundige mensen en de jarenlange ervaring die zij hebben opgebouwd is Van Leent in staat om in een vroeg stadium de nieuwe bewoners inzicht te geven in hun eigen ideeën. Vaak wordt het project door Bouwbedrijf Van Leent zelf uitgewerkt tot een totaal concept. Maar de mogelijk ligt ook bij het inhuren van een externe architect, de keuze ligt geheel bij de opdrachtgever.

Duidelijkheid en vertrouwen

De werkwijze die Van Leent hanteert is altijd helder en duidelijk. Elke gedeelte van het proces is inzichtelijk voor de opdrachtgever, waarbij duidelijkheid een belangrijk speerpunt is in de bedrijfsvoering. Het onderlinge vertrouwen is ook van groot belang in elk project. Het schept een positieve band tussen het bedrijf en de opdrachtgevers wat zorgt voor een snelle, plezierige en efficiënte verloop van het project.

__

Meer projecten bekijken van Bouwbedrijf Van Leent?

  • |

Nieuwbouw villa

Het ontwerp voor deze prachtige villa werd door de opdrachtgever zelf bedacht. Bouwbedrijf van Leent verzorgde de ruwbouw.

Kempische woning

Een karakteristieke woning in Kempische stijl, waarbij Bouwbedrijf Van Leent hoofdaannemer mocht zijn.

Bouwbedrijf Van Leent BV

Bouwbedrijf Van Leent


“Hoe duidelijker de afspraken, hoe prettiger er onderling gewerkt wordt.”

__
Contactgegevens:

  • Bouwbedrijf Van Leent
  • Koningin Julianaweg 146
  • 2691 GH ‘s-Gravenzande


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | jun | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media