previous arrow
next arrow
Slider

Bouwbedrijf Veenendaal

Van het plaatsen van een aanbouw tot de complete renovatie van een luxe woning. Bouwbedrijf Veenendaal heeft jarenlange ervaring en heel veel kennis in huis. De Arnhemse aannemer werkte aan meer dan honderd projecten in heel Nederland! Het bouwbedrijf is betrokken, vakkundig en levert bij elk project een hoge kwaliteit.

Ervaren vakmensen

Het team van Bouwbedrijf Veenendaal bestaat uit ervaren vakmensen met veel kennis van zaken. Zij denken bovendien graag mee met de klant. De betrokkenheid van het bedrijf zit bijvoorbeeld in de manier van werken. Elk project wordt door één persoon gecoördineerd. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt hebt. Als klant weet je wie jouw contactpersoon is. Ook kan er snel geschakeld worden wanneer er bijvoorbeeld iets verandert aan de situatie, of als er aanvullende wensen zijn. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: kwaliteit staat bij deze aannemer hoog in het vaandel. Elk project wordt gerealiseerd met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Veel verschillende projecten

Bouwbedrijf Veenendaal is inzetbaar bij veel verschillende projecten. Zowel voor kleinere als grote projecten ben je bij het aannemersbedrijf aan het juiste adres. Denk hierbij aan bouw en aanbouw, maar ook aan verbouw, afbouw, renovatie en restauratie van onder meer kantoren, woningen, appartementen, horecapanden, monumentale panden en winkels. Waarmee kan Bouwbedrijf Veenendaal jou helpen?

Ook onderhoud

Ook voor onderhoud aan je pand ben je bij Bouwbedrijf Veenendaal aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een breed opgezette onderhoudsdienst voor alle disciplines, met een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is. Voor elke partij biedt de aannemer dienstverlening op maat. Vanzelfsprekend kunnen klanten rekenen op een heldere communicatie en een snelle en goede oplossing voor hun probleem. Bouwbedrijf Veenendaal verzorgt bijvoorbeeld het onderhoud bij diverse woningcorporaties, zelfstandige en overkoepelende verenigingen van eigenaren, particuliere en vastgoedbeleggers en facilitair managementbedrijven.

____

Meer projecten bekijken van Bouwgroep Veenendaal?

Bouwgroep Veenendaal, the art of living

  • |
  • |

 

Industriële wooninspiratie met bijzondere eyecatcher

In deze prachtige stadsvilla staat er een bijzondere eycatcher te wachten bij binnenkomst, namelijk een McLaren 570S-supercar. Dit stoere karakter wordt doorgetrokken in de rest van de villa.

Bouwgroep Veenendaal

Bouwbedrijf Veenendaal


“Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elk project wordt gerealiseerd met een zo hoog mogelijke kwaliteit.

 ___

Contactgegevens:

  • Bouwbedrijf Veenendaal
  • Van Lawick van Pabststraat 64
  • 6814 HK Arnhem


Web editor: Media team     |

Datum: 13 | nov | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Welvaere

Welvaere


Welvaere zorgt voor jouw waardevolle moment met familie, vrienden of jezelf in de buitenlucht…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media