previous arrow
next arrow
Slider

Boxxis Architecten

Boxxis Architecten is een kleinschalig architectenbureau dat actief is in de regio Utrecht en Gelderland. De naam is ontleent aan de slogan ‘out of the boxxs’. Onder leiding van Wijnand Thomassen heeft het bureau al vele projecten mogen realiseren. 

Ervaren architecten

Het bureau is gespecialiseerd in woningbouw en utiliteitsbouw. Daarnaast heeft de organisatie dankzij een diversiteit aan opdrachten veel ervaring opgedaan op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieur. Hierdoor zijn ze in staat om op elke vraag, van de klant, een antwoord te geven in de vorm van architectuur. Doordat het bureau een breed netwerk heeft kunnen complexe opdrachten in samenwerking met dit netwerk worden ontwikkeld en uitgewerkt. Hierdoor blijft de kennis van de organisatie up-to-date en levert het voor de klant het beste resultaat op!

Maatwerk

De werkwijze van Boxxis is flexibel en gefocust op de klant. Daarom is geen enkele werkwijze hetzelfde en wordt deze dus aangepast op het proces en de opdrachtgever. Zo bestaat het team uit architecten, interieurontwerpers en bouwkundigen met allemaal andere achtergronden en expertises. Daardoor kan het team inspelen op complexe architectonische vraagstukken. De organisatie heeft inmiddels al tientallen vrijstaande woningen gerealiseerd. Iedere woning is uniek en heeft zijn eigen charme en elegantie.

___

Alle gerealiseerde woningen van Boxxis Architecten zien? 

Drie landelijke gebouwen in U-vorm

Het is een prachtige villa die perfect past in haar omgeving. Het ontwerp werd geschetst en de bewoners waren meteen razend enthousiast. Nu de woning is gerealiseerd, genieten ze optimaal van alle aspecten van de woning.

Moderne bungalow met internationale allure

Het hele plaatje is compleet. Een bungalow alsof hij er altijd al heeft gestaan. Met een bescheiden look aan de voorzijde van de woning verwacht je bijna de de indrukwekkende achterkant niet meer. Ondanks de verschillen is alles in deze villa in harmonie.

Een verbluffende metamorfose

Donkere accenten rondom de gigantische raampartijen. Het is een mix van klassiek en modern, een combinatie die ontzettend goed is uitgepakt…

 

Boxxis Architecten, wijnand thomassen, architectenbureau, ontwerpbureau, the art of living

Wijnand Thomassen


“Ik heb geen beperkte kijk op zaken als vormgeving van een stad, een landschap, een woning of een stoel. De benadering en de aanpak blijft daarentegen hetzelfde”

___

Contactgegevens:

  • Boxxis Architecten
  • Parmentierstrat 11
  • 3772 MS Barneveld

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 02 | nov | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media