Brand van Egmond

In 1989 werd het atelier van Brand van Egmond opgericht door William Brand. Na zijn opleiding tot architect ontwikkelde hij zich al snel tot beeldend kunstenaar en vormgever. Onder zijn leiding groeit het atelier uit tot een toonaangevende internationale speler voor unieke verlichting. De handgemaakte lichtsculpturen van Brand van Egmond geven een interieur karakter!

Projecten van Brand van Egmond

Informatie over Brand van Egmond


Brand van Egmond
Brand van Egmond
Brand van Egmond
previous arrow
next arrow

Ontwerp en handwerk

De natuur dient vaak als inspiratie bron, maar ook de liefde en archetypische elementen zijn terug te vinden in de creaties verlichting van William Brand.

Dit resulteert in een zeer diverse collectie lichtsculpturen voor de mooiste interieurs. Van een modern interieur tot klassiek of landelijk: in de showroom van Brand van Egmond in Naarden krijgt  de klant persoonlijk advies. Klanten met wensen voor een uniek lichtsculptuur, kunnen met William in gesprek voor een maatwerk ontwerp.

Authentiek vakwerk

Bij Brand van Egmond wordt de liefde voor handwerk gecombineerd met de nieuwste technieken. De lichtsculpturen zijn tijdloos en van een kwaliteit die generaties lang mooi blijft. Alleen de meest ervaren handen kunnen de ideeën van William Brand vertalen naar handgemaakte realiteit.