Maatwerkjaloezieën, Blend Window Fashion, ramen, schutters, decoratie, The Art of Living

  • Blend Window Fashion
  • Koperhoek 124
  •  

Brede zwarte Abachi maatwerkjaloezieën maken penthouse af | Blend Window Fashion

Neem een kijkje in deze unieke woning, waarbij de bijzondere indeling je zal verassen en de raamdecoratie zorgt voor een aangename lichtinval. Het zwart-wit interieur betreft een hard contrast dat zorgt voor een moderne sfeer. De hardheid is teruggebracht door subtiele accessoires en warme raambekleding van Blend Window Fashion. De brede maatwerkjaloezieën maken het geheel huiselijker. De kleur zwart doet niets af aan het statement dat gezet is vanuit de architectuur.

Maatwerkjaloezieën, Blend Window Fashion, ramen, schutters, decoratie, The Art of Living

Met nerfstructuur

Dit penthouse in Delft is voorzien van Abachi maatwerkjaloezieën in de kleur zwart. Er is gekozen voor een lamelbreedte van 50mm om zo voldoende licht binnen te krijgen. De Abachi jaloezie kan namelijk tot een breedte van 3600 mm geleverd worden, waardoor alle raampartijen konden worden voorzien van dezelfde raamdecoratie. De woning heeft een moderne stijl met voornamelijk de kleuren wit en zwart. Door middel van zwarte Abachi jaloezieën een voel en zichtbare nerfstructuur komt in deze woning alles mooi tot zijn recht. Daarnaast zorgt de prettige lichtinval voor een fijne sfeer in de woning. Dit in combinatie met het prachtige uitzicht is erg indrukwekkend.

Maatwerkjaloezieën, Blend Window Fashion, ramen, schutters, decoratie, The Art of Living

Toch shutters?

Voel je toch meer voor de traditionele shutters met vaste contstructie? Ook dan ben je bij Blend aan het goede adres. Shutters, ookwel houten binnenluiken genoemd, van Blend zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. Waarbij er voorheen alleen gekozen kon worden voor een Basswood (lindehout) of Manchurian Ashwood (essenhout) shutters maken Oakwood (eikenhout) en Elmwood (populierenhout) shutters nu ook deel uit van de collectie. Hun shutters zijn leverbaar in verschillende prachtige kleuren. Kies voor natuurlijk tinten met of zonder een nerfstructuur, trendy kleuren, high gloss of een strakke look. Alle shutters zijn ook persoonlijk te maken door deze in een RAL-kleur te laten spuiten!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Blend Window Fashion

___

___

Meer projecten bekijken van Blend Window Fashion?