Brigitte Hamers Interior Design

Van Londen, naar Phuket en het Gooi. Interieur designer Brigitte Hamers heeft haar signature stijl stempel gedrukt op talloze inrichtingen over de hele wereld. Van een city appartement in Amsterdam, tot huizen in het centrum van Londen die ook zo zouden kunnen fungeren als boutique hotel. Brigitte weet de perfecte balans te vinden, tussen de smaak van de bewoner, die van haar zelf en het continent waar ze zich bevindt. Een interesse voor design, in welke vorm dan ook, heeft Brigitte al zo lang als dat ze zich kan herinneren. Als klein meisje las ze al liever House & Garden dan Donald Duck.

Informatie over Brigitte Hamers Interior Design


Brigitte Hamers Interior Design
Brigitte Hamers Interior Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Proluca

Naast het ontwikkelen van eigen lijnen van onder andere kussens, tafels, stoeltjes en banken is Brigitte Hamers ook een nieuwe webshop gestart: Proluca. Proluca is een interieur platform en voor Brigitte een waar passie project. Proluca biedt online de grootste en meest exclusieve collectie van interieurproducten aan, met kortere leveringstijden speciaal voor de Benelux. We kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en zoeken het dichter bij huis. Van luxe dienbladen tot exclusieve Italiaanse meubelen en van met leer beklede espressomachines tot verfijnde kussens, de crème de la crème van alle collecties stuk voor stuk uitgekozen door Brigitte Hamers zelf.

Naast het aanbieden van deze bijzondere designermerken via Proluca.com, biedt Brigitte ook haar eigen lijnen meubels en interieur accessoires aan bestaande uit onder andere kussens, tafels, stoeltjes en banken. High-end design meubels en interieur musthaves voor een toegankelijke prijs, waarbij gebruik is gemaakt van zowel klassieke als moderne materialen, zoals combinaties van leer, brons en epoxy vervaardigt in Nederlandse werkplaatsen door echte authentieke meubelmakers.