Bronkhorst Buitenleven, exclusieve buitenverblijven, tuin, vakspecialisten, berging, poolhouse, veranda

Bronkhorst Buitenleven

Bronkhorst Buitenleven is gespecialiseerd in het realiseren van exclusieve buitenverblijven. De vakspecialisten zetten jouw droom van een buitenverblijf om in werkelijkheid. Ze werken met gecertificeerd hout en zorgen ervoor dat een prachtige tuinkamer dé eyecatcher wordt van jouw tuin.

Onze pijlers

De ambachtelijke organisatie van Bronkhorst Buitenleven bestaat al sinds 1959 en is sindsdien flink gestegen. Bronkhorst Buitenleven is een echt familiebedrijf en de belangrijkste elementen zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Bovendien streven ze ernaar om voor elke klant een passende en op maat gemaakte oplossing te bieden en hierdoor klanten tevreden te laten genieten van hun tuinkamer of veranda. Kijk gerust op de site hoe klanten terug blikken op de samenwerking en op het eindresultaat.

Diversiteit in modellen en stijlen

Er is veel diversiteit in de producten. Je kunt terecht voor exclusieve buitenverblijven zoals, tuinkamers, veranda’s, poolhouses en bergingen. Alles wordt op maat gemaakt en er is keus in veel verschillende materialen en stijlen. Wil je landelijk of juist modern; alles is mogelijk!

Showroom

Interesse en graag meer informatie over het bedrijf en de producten? Kom eens langs in onze showroom. Er zijn veel soorten en maten op het gebied van buitenverblijven. Je kunt je hier laten inspireren voor uw eigen droomvilla en je krijgt de mogelijkheid om tegelijkertijd te voelen, testen en deskundig advies te vragen aan een van de gepassioneerde werknemers. Laat je verrassen door de kwaliteit in de showroom!

____

Alle projecten van Bronkhorst Buitenleven bekijken?

 

Bronkhorst Buitenleven, exclusieve buitenverblijven, tuin, vakspecialisten, berging, poolhouse, veranda

Bronkhorst Buitenleven


“Wij zetten elke droom van een bijzonder buitenverblijf om in werkelijkheid.”

____
Contactgegevens:

  • Bronkhorst Buitenleven
  • Elspeterweg 65
  • 3888 MT Uddel


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | okt | 2019


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Bruizt B.V.


Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers…

De Opera Domotica


De Opera Domotica is al meer dan 20 jaar een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media