brons glas, the art of living, stylish glass

  • Stylish Glass
  • Cartografenweg 32
  • 5141 MT Waalwijk

Brons glas voor exclusieve look | Stylish Glass

Hoe zou je huis eruitzien als veel ruimtes je toegang bieden middels een stalen deur en al die stalen deuren bevatten brons glas? Het is ongekend hoe zo’n in principe simpele keuze je huis een enorme boost kan geven in uitstraling. Dit mooie project van Stylish Glass laat zien hoe je instant een high end huis creëert door te kiezen voor brons glas. En deze luxueuze keuze beperkt zich niet tot glas. Stylish Glass heeft een ontwerp gemaakt voor de spiegel inclusief spiegelverlichting. Door de verlichting en bronzen tinten is het alsof je je leven leeft door een zonnebril: alles is mooier, warmer en zachter.

brons glas, the art of living, stylish glass

Maatwerk

Zoals gezegd is in dit project veel gewerkt met brons glas. Er is een afwisseling aangebracht in mat en helder glas, waardoor je speelt met de doorzichtigheid van het materiaal. Vooral de matte versie is ideaal als je spullen erachter kwijt wil, zonder dat ze zichtbaar zijn. De setting op de master bedroom is een heel exclusieve. Het bed is met hoofdbord als center piece in het midden geplaatst. De bronzen deur rechts biedt je toegang tot de high end badkamer en de deur links tot de dressing room. De stalen handvatten die verticaal in de lengte zijn geplaatst zijn voor de klant op maat en kleur gemaakt.  

brons glas, the art of living, stylish glass

brons glas, the art of living, stylish glass

Meer over Stylish Glass

Voor ontwerpers, aannemers, interieurbouwers en particulieren is glas een veelzijdig product met ongekende mogelijkheden. Het is dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur of exterieur. Met de laatste kennis en nieuwste technieken op het gebied van glasbewerking, vervaardigen zij de meest bijzondere glasprojecten. Elke klant begeleiden zij daarbij in de ontwerp- en uitvoeringsfase van projecten waarin vakwerk en nauwkeurigheid geboden zijn. Denk hierbij aan glazen deuren of wanden, maar ook aan complete interieurdelen zoals glazen aanrechtbladen, wastafels van glas, vloeren van glas en trappen van glas.

brons glas, the art of living, stylish glass

Interieurbouw: Broers
Binnenhuisarchitect: Buro van interieurarchitektuur Tilburg
Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Stylish Glass

____

____

Meer projecten van Stylish Glass bekijken?