gouden handgrepen, dauby, exclusieve afwerking, donkere tinten, deurbeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Bronzen handgrepen voor een luxe uitstraling | Dauby

Dit oude kantoorpand in Brussel werd omgetoverd tot een prachtig penthouse. Het interieur beschikt over veel donkere tinten en natuurlijke materialen die worden doorgetrokken door de gehele woning. De exclusieve keuken met bronzen handgrepen straalt dan ook een en al luxe uit. Dauby is verantwoordelijk voor het deurbeslag van de keuken.

Tweevoudig penthouse

Dit penthouse is een voorbeeld van een prachtig renovatieproject, waarbij een pand een volledig nieuwe uitstraling kan krijgen. Met een uniek uitzicht over de stad, hebben de bewoners een echt pareltje in hartje Brussel weten te veroveren. De woning heeft een luxe en rustige uitstraling. Deze sfeer wordt ook doorgetrokken in de bijzondere keuken. De bronzen handgrepen van Dauby maken de ruimte helemaal af.

Strakke vormgeving

De keuken met bronzen handgrepen krijgt de volledige aandacht in deze woning. De bronzen handgrepen zijn afkomstig uit de Pure collectie van Dauby. Ze zorgen voor een speciale uitstraling en passen perfect bij het gerookte eik en het granieten werkblad. Dezelfde stijl is ook doorgevoerd voor de meubelknoppen op de kastenwand, ook afkomstig uit de Pure collectie.

gouden handgrepen, dauby, exclusieve afwerking, donkere tinten, deurbeslag

Exclusieve designs

Dauby is gespecialiseerd in exclusief raam-, meubel-, en deurbeslag. Het bedrijf blijft inspelen op de behoeftes van de doelgroep en heeft groot aanbod. Door de verschillende collecties is er voor ieder interieur een passende oplossing. De deurgrepen van Dauby maken het interieur helemaal af!

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby 

___

gouden handgrepen, dauby, exclusieve afwerking, donkere tinten, deurbeslag

___

Meer projecten bekijken van Dauby?