De Rooy metaaldesign, bronslaag, stalen deuren

Bronzen stalen deuren | De Rooy Metaaldesign 

Stalen deuren zijn absoluut niet meer weg te denken uit de interieurwereld van nu. Klanten willen veel licht en ruimtelijkheid in huis en houden van een stoer randje. Dit weet de traditionele stalen deur allemaal te bieden. Gelukkig blijft de designwereld zich ontwikkelen en de meest nieuwe ontwikkeling op dit gebied is echt amazing! Er is een nieuwe kleur de wereld in geslingerd, die gedurfd en uitdagend is en echt lef toont: brons! Dit nieuwe product van De Rooy Metaaldesign is onlangs geïntroduceerd en kon rekenen op een enorm enthousiast onthaal.  

Patineren met bronslaag

Deze nieuwe stalen deuren worden gepatineerd met een bronslaag.  Dit maakt de deuren eleganter, duurzamer én luxer dan een  deur met een zwarte poedercoating.In deze prachtige woning prijken al twee stalen deuren. Het resultaat is prachtig. Creativiteit kent geen grenzen bij De Rooy Metaaldesign en ook de stalen deuren met bronslaag bewijzen dit. Deze vakmensen  ontwerpen, produceren en monteren al meer dan 15 jaar stalen deurenén kwamen twee jaar geleden ook met des talen deuren met leer.  Ze zijn dan ook ontzettend trots op het nieuwe product.  

De Rooy metaaldesign, bronslaag, stalen deuren

Persoonlijke touch

De deuren in deze woning hebben een mooi design met een uitgetekend rechthoek in het midden om aantrekkelijke lijnen te creëren zonder dat een zichtlijn wordt doorbroken. Eigenlijk werkt de deur als een vergrootglas op de ruimte erachter. De profielen zijn gemiddeld qua dikte. Ultrasmalle profielen zijn te subtiel voor dit ontwerp, maar te breed zou de deur te stoer maken wanneer een chique touch nagestreefd wordt. Ben jij op zoek naar zoiets speciaals? Wil je wel iets unieks, maar pastbronsniet in het interieur? Dan kunnenzijde stalen deuren ook afwerken in tin, messing of koper.  Hetzelfde exclusieve en originele effect, maar dan net weer even anders. 

De Rooy metaaldesign, bronslaag 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Rooy Metaaldesign

____

Meer projecten bekijken van De Rooy Metaaldesign?


kantoorinrichting, De Rooy Metaaldesign, stalen deuren, maatwerk, vakmanschap, elegante deuren, luxe

De Rooy Metaaldesign


“Wanneer u op zoek bent naar vakmanschap in staal dan bent u aan het juiste adres”

__
Meer informatie over De Rooy Metaaldesign?