Broos De Bruijn architecten 

Al meer dan tien jaar leveren Dennis Broos, Vincent de Bruijn en Durk Landman van Broos De Bruijn architecten met veel enthousiasme een bijzondere verscheidenheid aan projecten op. Het werk van de architecten kenmerkt zich door realistische, maakbare ontwerpen en een hoge mate van no-nonsense.

Informatie over Broos De Bruijn architecten 


Broos de Bruijn architecten, persoonlijke benadering, realistische ontwerpen
Broos de Bruijn architecten, persoonlijke benadering, realistische ontwerpen
Broos de Bruijn architecten
Broos de Bruijn architecten
previous arrow
next arrow

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering is hét handelsmerk van het bedrijf. Het fundament begint bij een goede communicatie en inlevingsvermogen. Het bedrijf werkt, als een spin in het web, samen met aannemers en adviseurs en uiteraard met de opdrachtgevers. Zij vinden het belangrijk om alle partijen betrokken en tevreden te houden. Zo wordt elke opdracht in goed overleg en in harmonie, van concept tot oplevering, tot een perfect eindresultaat uitgewerkt.

Samen

Het realiseren van woonhuizen doet het bedrijf samen met de opdrachtgever en diverse adviseurs. Het bedrijf gelooft in het samenbrengen van kennis en kunde, ieder op zijn specifiek vakgebied. Broos De Bruijn architecten is de regisseur van dit proces. De klant kan gemakkelijk via een portal inloggen op de eigen omgeving. Alle tekeningen, impressies en rapporten zijn hier te zien. Op deze manier blijft het bedrijf werken aan het optimaliseren van de samenwerking met de opdrachtgever.

Succesvol eindresultaat

Het belangrijkste uitgangspunt voor Broos De Bruijn architecten is dat de woonhuizen die zij (ver)bouwen aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Daar gaat een intensief proces aan vooraf. Daarbij is het hebben van goede adviseurs belangrijk om alle plannen en ideeën tot een succesvol eindresultaat te brengen. Bouwen voor particulieren opdrachtgevers is een specialisme. Broos De Bruijn architecten is die specialist.