BRUIS Architectuur
BRUIS Architectuur
BRUIS Architectuur
BRUIS Architectuur
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bruis Architectuur

Het bouwen van uw eigen woning bouwen, is een grote stap in het leven. BRUIS Architectuur begeleidt dit traject van A tot Z. BRUIS Architectuur biedt luxe, minimalistische ontwerpen voor uw huis of droomvilla. Door gebruik te maken van unieke rauwe materialen in combinatie met minimalistische details, komt uw droomwoning tot leven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom kiezen voor BRUIS?

 1. Doorgedreven vakkennis
  Architectuur en design zijn constant in beweging. BRUIS Architectuur wil daarom altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen en trends.
 2. Hoge kwaliteit
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De ontwerpen van BRUIS willen in alle opzichten “verder gaan” dan de hedendaagse architectuur.
 3. Doelbewust
  Door ervaring met verschillende programma’s kan elke opdracht uitgevoerd worden. Dat vertaalt zich direct in een beter resultaat.

____

Meer projecten bekijken van Bruis Architectuur?

Moderne villa als statement

Met ieder project wordt door Bruis Architectuur een statement gemaakt. Dit doen ze door abstracte en rauwe kenmerken samen te laten vloeien met luxe woonideeën, waardoor ruimtelijke gebouwen ontstaan met een geheel eigen karakter.

BRUIS Architectuur

BRUIS Architectuur


“Minimalistisch, Rauw, Abstract & Puur

 ___

 • Bruis Architectuur
 • Park 2
 • 6093 EL Heythuysen


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | mrt | 2021


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

NOW.A Design Studio


NOW.A Design Studio NOW.A Design Studio is een ontwerpstudio die met passie, en een hang naar perfectie, hedendaagse exterieurs en interieurs ontwerpt. Hierbij staat het creëren van totaalconcepten centraal, met als resultaat een harmonieus ontwerp waarbij exterieur en interieur naadloos op elkaar aansluiten. Binnen de filosofie van de ontwerpstudio is het belangrijk dat er een […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media