previous arrow
next arrow

Bruizt B.V.

Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van gietvloeren, betonlook vloeren en design badkamers. Bij Bruizt hebben ze een enorme passie voor interieur en dat merk je. Ze gaan graag een stapje verder om de klant te  helpen een eenheid te creëren in woningen. Zo geeft Bruizt bijvoorbeeld een uitgebreid kleuradvies en kan het bedrijf ook helpen om meubels te ontwerpen of een volledig badkamerdesign te maken. Bruizt B.V. gaat tot het uiterste. 

Het klimaat

Bruizt is zeer betrokken bij het klimaat en het in balans houden van ons eco systeem. De Bruizt vloer- en wandafwerking is ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen. Dat is beter voor het milieu en beter voor jezelf. Want de producten zijn ecologisch en schoon van uitlaatgassen. De vloeren van Bruizt zijn tevens zeer warmte geleidend waardoor de vloerverwarming een standje lager kan. Dit is beter voor het milieu en meteen goed voor de portemonnee. Zo loop je ook midwinter met genot op je blote voeten over een Bruizt beton vloer.

____

Meer projecten bekijken van Bruizt B.V.?

Beton badkamer

Beton ciré is één van de materialen waarmee op dit moment veel geëxperimenteerd wordt in de binnenhuisarchitectuur. We kennen beton vooral in de vorm van vloeren, maar beton kan ook perfect in de badkamer op wanden aangebracht worden! Je krijgt dan een prachtige douchewand waarin ‘werking’ zit, omdat je prachtige vegen blijft zien na het aanbrengen ervan.

Industrieel beton ciré

Wonen in een volledig gerenoveerde oude leerfabriek in Oisterwijk. Klinkt dat niet te gek? De oude fabriek is volledig gestript en opnieuw ingedeeld in een tiental eengezinswoningen. Eén bewoner had de wens om de oude elementen te bewaren en een interieurontwerp te realiseren dat recht doet aan het historische pand. Zo is het betonnen plafond authentiek en bewaard gebleven en heeft Bruizt in deze woning op 3 woonlagen een schitterende beton ciré aangebracht op alle vloeren en in de badkamer.

Bruizt B.V.


“We hebben passie voor je interieur, we hebben passie voor beton en betonlook en we hebben passie voor het beste resultaat.

 ___

Contactgegevens:

  • Bruizt B.V.
  • Proostwetering 18A
  • 3543 AE Utrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 10 | aug | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media