previous arrow
next arrow
Slider

Bruizt Interior Design

Het creëren van een stijlvol interieur is onze passie. We hebben oog voor detail en kleur en denken graag mee bij het inrichten van je woning om de vloer of wandafwerking te presenteren die past bij je inrichting en wensen. Wij werken met een vast team van uitvoerende specialisten waarbij vakmanschap en topkwaliteit voorop staan. 

Advies 

We gaan graag een stapje verder en adviseren je over vloeren, badkamers en kleurstyling. Om onze producten nog mooier af te werken kunnen we plinten plaatsen en naden kitten op kleur. Ook bieden we aan een deurmat te plaatsen. Samen met onze vaste partners kunnen we vloerverwarming aanbrengen en een volledige verbouwing van de badkamer realiseren. Zo kan Bruizt je project van A tot Z coördineren en daarmee veel werk uit je handen nemen.

Een nieuwe vloer plaatsen of badkamer kopen doe je niet iedere dag. Daarom wil je zeker weten dat je de juiste partner kiest die zijn afspraken nakomt en met je mee denkt. Je kiest voor Bruizt omdat wij een servicegerichte, betrouwbare partner zijn met verstand van zaken. Gun je ons een opdracht dan kun je op ons rekenen.

Kwaliteit

We willen graag kwaliteit leveren! Daarom kiezen we niet alleen voor de beste materialen maar begeleiden we je ook in het proces om gedurende de verbouwing de juiste keuzes te maken. Procesbegeleiding is van essentieel belang om een kwalitatief product af te kunnen leveren.

We streven altijd naar één en hetzelfde doel: een tevreden klant! En dat betekent dat we ook na de oplevering klaar staan om je te helpen. We zijn trots op de vele mooie recensies die we krijgen voor ons werk.

____

Meer projecten bekijken van Bruizt Interior Design?

  • |

Industrieel beton ciré

Het betonnen plafond is authentiek en bewaard gebleven en heeft Bruizt in deze woning op 3 woonlagen een schitterende beton ciré aangebracht op alle vloeren en in de badkamer. De kleur van het beton ciré ligt dichtbij het welbekende ‘beton’ en hebben ze overal in doorgetrokken. Zo is rust en eenheid gecreëerd, maar het industriële karakter is bewaard gebleven.

Moderne architectuur

Bruizt mocht voor deze villa de gietvloer verzorgen.

 

Bruizt Interior Design


“Je kiest voor Bruizt omdat wij een servicegerichte, betrouwbare partner zijn met verstand van zaken.

 ___

Contactgegevens:

  • Bruizt Interior Design
  • Proostwetering 18 A
  • 3543 AE Utrecht

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | sep | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche Kunsthandel


De Haagsche Kunsthandel is een expert op het gebied van kristallen verlichting, specifiek in kroonluchters…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media