• Livium B.V.
  • Oosterveldsingel 53
  • 7558 PJ Hengelo

Buiten veranda met louvredak | Livium

Mooie, open constructies die zorgen voor schaduw en zon wanneer dat gewenst wordt. De Louvredaken van Livium creëren een heerlijke manier om zoveel mogelijk buiten te kunnen leven. Het Nederlandse bedrijf, dat inspiratie opdeed in het zonnige, maar regenachtige Nieuw-Zeeland, bracht de louvredaken in 2006 naar Nederland en begon zo aan een nieuw, zakelijk avontuur.

Het hele jaar door genieten

De buiten veranda van deze, door Bob Manders Architecture ontworpen, fraaie villa lijkt wel geheel door te lopen vanuit de achtervleugel. Door het gebruik van de grote glazen pui lijkt de scheiding tussen binnen en buiten bijna weg te vallen. De buiten veranda is een heerlijke plek om te kunnen genieten van het buitenleven, ook in de nazomer, mede dankzij de constructie van Livum.

Natuurlijke materialen

De toepassing van het Livium louvredak in de buiten veranda garandeert voldoende lichtinval op bewolkte dagen en zorgt voor een aangename schaduwwerking voor zowel de binnenruimte als het terras tijdens de hete zomermaanden. Door de combinatie van natuurlijke materialen met de perfecte lichtaanval, heeft Bob Manders Architecture een villa gerealiseerd die zowel rustgevend als energiek is. Livium is leider in het topsegment en maakt ieder louvredak op maat. Ieder ontwerp wordt geproduceerd door het team van Livium en het uiterst precieze montageteam ziet ertoe dat het op de millimeter nauwkeurig past.

Buiten genieten

Het louvredak kan in de avonden of tijdens een regenbui gesloten worden, waardoor er ’s avonds nog altijd kan worden genoten van het knisperende haardvuur. Livium bracht het concept van louvredaken in 2006 naar Nederland en België. In de beginjaren was Livium de enige leverancier, maar zelfs nu blijft Livium het enige bedrijf dat maatwerk, kwaliteit en schoonheid met elkaar combineert en zo altijd de prachtigste constructies creëert.

___

Livium, exclusieve zonwering, louvredaken, shutters, louvrepanelen, the art of living

Meer projecten zien van Livium?