Buitenhaard, boley, the art of living

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

Voor iedere tuin een passende buitenhaard | Boley

Voor een exclusieve buitenhaard ben je bij Boley aan het juiste adres. Boley verzorgd exclusief maatwerk en hierbij staat veiligheid en kwaliteit centraal. In verschillende kwaliteiten met diverse brandstoffen kan de sfeer van het interieur door worden getrokken naar het terras of de buitenkamer.

Buitenhaard, boley, the art of living

Boley 993 als hout-, gas-, elektrische- of ethanol haard, eventueel met BBQ rooster en/of deurtjes

 

Sfeermaker

De buitenhaarden van Boley geven veel sfeer aan de buitenkamers of terrassen. Voor ieder soort terras of buitenruimte is er buitenhaard die past bij de uitstraling van de ruimte. De haard zorgt voor een sfeervol geheel. De buitenhaarden worden net zoals de haarden voor in het interieur op maat gemaakt. Tijdens de zomeravonden kun je sfeervol genieten bij de haard met vrienden en familie. Ook voor de andere seizoenen geeft de buitenhaard zowel praktische als emotionele warmte.

Boley inbouwhaard 840BR hout gestookt met BBQ rooster en vonkenscherm

 

Oogstrelend design

De haarden beschikken allemaal over een oogstrelend design. Zo is er keuze uit basismodellen die vrijstaand in de tuin geplaatst kunnen worden. Deze hebben een strak design. Ook kun je kiezen voor een ingebouwde haard die onder de overkapping of veranda wordt gerealiseerd. De haarden geven extra comfort aan het leven buiten. Optioneel kan buitenhaard nog uitgerust worden met een BBQ-rooster en een vonkenscherm. Zo kan er ook nog buiten gekookt worden en ontstaat en een verlengstuk van de woning.

 

Boley 912 dubbelwandige haard in RVS als buitenhaard of als BBQ te gebruiken

 

Natuurgetrouw vuurbeeld

Alternatieve brandstoffen die gebruikt kunnen worden bij de haarden zijn gas, bio-propaan, bio-ethanol en elektriciteit. Er ontstaat een natuurgetrouw vuurbeeld doordat het vuur daadwerkelijk in de ruimte brandt. De haarden van Boley worden op maat gemaakt, dus in materiaal en vormgeving is alles mogelijk.

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Boley

 

___

___

Wil je meer project van Boley bekijken?