Buitenhaarden


Meer over Buitenhaarden

Buitenhaard, tuinaccessoires, de puydt haarden365 dagen per jaar genieten van momenten in je eigen tuin

Ben jij opzoek naar sfeer en gezelligheid voor in de tuin, lekker buiten zijn en tegelijkertijd genieten van mooie momenten? Dan mag een buitenhaard niet missen! Deze is onmisbaar op verschillende momenten, denk aan een zwoele zomeravond en vele andere mooie dagen waarop een beetje extra warmte welkom is om toch lekker in de frisse lucht te kunnen zitten.

De zon heeft heel de dag geschenen en het is windstil, de avond gaat van start en je bent een echt buitenmens. Om zo lang mogelijk buiten te kunnen blijven mag een buitenhaard zeker niet ontbreken! Gezellig met familie of vrienden laat in de avond nog buiten kunnen zitten met een kop thee en wat lekkers, of gun jezelf een momentje alleen laat in de avond. Creëer een vakantiegevoel in je eigen tuin. Net als op vakantie nog tot laat in de buitenlucht kunnen zijn kan ook in Nederland 365 dagen in een jaar. Zorg voor verschillende tuinaccessoires, zoals bijvoorbeeld een hangmat, een buitenkeuken, een zwembad, een ligstoel en maak het af met een buitenhaard. Geniet nu 24/7 van de frisse lucht, in zowel de warme als de koude periodes van het jaar.

Buitenhaarden worden steeds populairder, vooral in Nederland. Dit is ook niet zo heel gek, ze zorgen namelijk voor sfeer, gezelligheid en warmte in je eigen tuin en veel andere plekken. In de wat koudere landen is wat extra warmte in de buitenlucht ook zeker geen overbodige luxe. Naast deze vele voordelen staat een buitenhaard ook supermooi in je tuin en maak je het plaatje hier helemaal mee af. Door het aanschaffen van een buitenhaard kan je zelfs in de koude winterperiodes genieten van momenten in je eigen tuin, gun jezelf dit prettige buitenleven.

Een buitenhaard is vaak erg bekend in de horeca. Lijkt het je niet heerlijk om in jouw tuin je eigen terras te creëren met een eigen buitenhaard? Een tuin wordt al snel als een verlengstuk van het huis gezien en wordt vooral in de warme periodes veel gebruikt. Met een buitenhaard wordt de tuin ook in de winter als onderdeel van het huis gezien en kan je het hele jaar genieten van de ruimte die je hebt.

Buitenhaarden zijn er in verschillende soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan een buitenhaard op gas. Een buitenhaard op gas neemt veel voordelen met zich mee. Zo heeft dit type haard geen rookkanaal nodig, zijn ze gemakkelijk aan te steken en gaan ze niet roken. Ben je opzoek naar een buitenhaard op gas in België, kijk dan eens op deze pagina.