Buitenkeuken, braaimaster, buitenleven, openhaard, buiten koken

  • Braaimaster
  • Delverspad 2
  • 1934 AE Egmond aan den Hoef

Buitenkeuken | Braaimaster

Buiten koken, terug van weg geweest.

Braaimaster ontwikkelt allerlei stalen buitenkeukens. Ze halen hun inspiratie van het buiten koken zoals ze in Zuid Afrika al voor vele generaties doen. De buitenkeukens worden door Braaimaster zelf ontworpen en geproduceerd in Nederland en worden vervaardigd uit hoogwaardig staal. Op het gebied van koken is alles mogelijk, van vlees grillen tot pizza bakken of van kip roosteren tot groentes wokken. De braais beschikken over een eigentijds design en zijn een troef voor iedere tuin. 

Eyecatcher in buitenkeuken

De braais hebben een dubbelwandig en robuust ontwerp waardoor ze duurzaam en veilig in gebruik zijn. Hun aanbod bestaat uit verschillende modellen en kleuren. Zo bestaat er de vrijstaande Braaimaster, deze is te plaatsen in de open lucht of onder een overkapping. Ook bieden ze een inbouw Braaimaster aan, deze kan worden ingebouwd in een tuinhuis of veranda.

Buitenkeuken, braaimaster, buitenleven, openhaard, buiten koken

Buitenkeuken, braaimaster, buitenleven, openhaard, buiten koken

 


Een representatie van het Zuid Afrikaans buiten koken.


Buitenkeuken, braaimaster, buitenleven, openhaard, buiten koken

Stijlvol buiten koken

De Braaimaster heeft de unieke eigenschap om zelf houtskool aan te maken. De kolenmaker kan van houtblokken houtskool maken. Deze zorgen voor een snelle en constante aanvoer van verse kolen. Naast een stijlvol design is het ook nog eens zeer praktisch. Braaimaster biedt verscheidene accessoires aan die, in combinatie met het praktische design, het toelaten op alle mogelijke manieren te koken. Uniek in hun aanbod zijn de potjies, dit zijn Zuid Afrikaanse gietijzeren potten die worden gebruikt om bijvoorbeeld soep of stoofpot te maken.

Genieten met het gezin of gewoonweg de gehele familie, het is allemaal mogelijk met de Braaimaster. Kortom de Braaimaster zorgt voor een unieke beleving en sfeer het hele jaar door!

 

Tekst: Nathalie Bakkers
Fotografie: Braaimaster

____

Meer projecten bekijken van Braaimaster?