Buitenkeuken met luxe keukenapparatuur

COOXS

Voor de echte liefhebbers van het buitenleven is een buiten koken wellicht een must. COOXS maakt luxe buitenkeukens die de elegantie van een in-house kitchennaar buiten brengen. Zo ook in deze prachtige, groene tuin. Onder de overkapping, die gelegen is aan de zwemvijver, ligt deze parel van een keuken verscholen.  

Keukenapparatuur, veranda, achtertuin, buitenkeuken, the art of living

Luxe keukenapparatuur 

Een sfeervolle eethoek, doorkijkhaard én een keuken die van alle luxe keukenapparatuur is voorzien. De plek voor iemand die de finesse hiervan kan waarderen en houdt van het bereiden van smaakvolle maaltijden. De luxe, van deze keuken, zit hem onder andere in de gebruikte keukenapparatuur. Van een exclusieve barbecue tot een outdoor koelkast en geïntegreerde verlichting. Alle ingrediënten voor een fijne avond met vrienden en familie. Steek de haard aan en geniet van een voedzame maaltijd bij de ondergaande zon.  

Mooie materialen 

De luxe uitstraling zit hem, behalve in de keukenapparatuur, ook in de, door COOXS gebruikte, materialen. Materialen die buiten worden toegepast, zijn onderhevig aan verschillende weersinvloeden. Aan de ontwikkeling van de COOXS keukens ging daarom een langdurig ontwerptraject vooraf. Doordat er geen standaarden zijn in afmetingen en uitvoeringen, is elke keuken uniek. In deze is er gekozen voor greeploze, zachtblauwe kastjes en een stoer, grijs keukenblad. De gekozen kleuren vormen een prachtig contrast met het donkere hout van de overkapping en de groene omgeving.  

Keukenapparatuur, veranda, achtertuin, buitenkeuken, the art of living

Over COOXS 

COOXS komt voort uit een passie voor het buitenleven, liefde voor design en een gedrevenheid voor het ontwikkelen van een product met klasse. Deze gedeelde gedachte bracht Christiaan en Gerard in 2018 samen en vormt nog iedere dag de drijfveer bij het ontwerpen en ontwikkelen van de hoogwaardige COOXS buitenkeukens. 

Editor: Media team

Datum: 07-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: COOXS