Buitenmeubelen: een tuinset gebaseerd op het eilandleven

Royal Botania

Deze collectie van Royal Botania is gebaseerd op het serene eilandleven. Dit betekent dat de tuinmeubelen zijn vormgegeven aan de hand van een luchtige stijl in natuurlijke tinten, om zo de idyllische eilandcharme de tuin in te halen. De collectie staat voor eenvoud en wekt een gevoel van verfijning en rust op. Dat is precies wat je wil als je een tuin aan de hand van het eilandleven gaat vormgeven. Ervaar het wonder van moeiteloze luxe en een gestroomlijnd design en ontdek de mogelijkheden omtrent een lounge- en tuinset. 

Iconisch ontwerp

Deze collectie van buitenmeubilair omvat iconische ontwerpen in verschillende stoffen, vormen en texturen. Deze tuinset is dan ook helemaal naar eigen smaak vorm te geven. Kies bijvoorbeeld voor een ligbed met teakhouten frame in combinatie met een groene stof met een natuurlijke structuur. Hierdoor leent dit ligbed zich perfect om een heerlijke namiddag te genieten van de zon. Alles is naar eigen wens te ontwerpen en de collectie past daardoor perfect bij een decor in de open lucht.  

Tuinset, terras, loungeset, ligbed, tropisch, the art of living

Decoratiemogelijkheden  

Naast het eerdergenoemde ligbed bestaat de tuinset ook uit een loungebank en loungestoelen, verschillende tafels en eettafel stoelen. Ook deze meubelstukken lenen zich voor ontelbare decoratiemogelijkheden, slechts beperkt door de omvang van je eigen verbeelding. Creëer bijvoorbeeld fijne hoekjes aan de hand van weelderige kussens of kies voor bepaalde verlengstukken om nog verder in de loungebank weg te kunnen zakken.  

Over Royal Botania 

Royal Botania is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige tuinmeubelen. Zij ontwerpen en realiseren stijlvolle meubelstukken voor naast het zwembad, op terrassen en in tuinen. Dit doen ze door materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken en te combineren met vakmanschap. Waardoor zij duurzame en iconische meubelcollecties kunnen creëren die bij een groot publiek gewild zijn.  

Editor: Media team

Datum: 29-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania