Buitensauna : het toevluchtsoord voor natuurlijke ontspanning 

VSB Wellness

Als je VSB Wellness zegt, dan zeg je maatwerk. Elk van de wellness projecten zijn ontworpen vanuit een specifieke wens en sluit volledig aan op de wensen en behoeften van de klant. Denk hierbij aan (buiten)sauna’s, stoombaden, zwembaden en spa’s. Bewonder hier een van onze prachtige buitensauna’s middenin een groene omgeving.

Wellness gedurende het hele jaar

Een moment van rust krijgt een nieuwe betekenis dankzij een buitensauna in de tuin. Of het nu zomer of winter is: na een lange werkdag nodigt de sauna uit tot ultieme ontspanning. Met deze wellness faciliteit wordt een toevluchtsoord in eigen tuin gecreëerd en kun je tot rust komen na een drukke dag.

Met een buitensauna wordt een losstaande ruimte bedoeld. Hierin is de sauna ondergebracht. Met zijn rustgevende ambiance middenin een natuurlijke omgeving is het een waar toevluchtsoord voor lichaam en geest. Zodra je de sauna betreedt, omarmt de warmte je en kun je volledig tot rust komen.

Buitensauna op maat: een waar toevluchtsoord

Voor deze luxueuze villa is een prachtige buitensauna gerealiseerd. Aan het eind van deze groene tuin is de op maat gemaakte sauna geplaatst. Het resultaat hiervan is een saunacabine die volledig opgaat in de omgeving. De buitensauna is een losstaande ruimte waarin de sauna is ondergebracht. Met zijn rustgevende ambiance middenin een natuurlijke omgeving is de cabine een waar toevluchtsoord voor lichaam en geest. Zodra je de sauna betreedt, omarmt de warmte je en kun je volledig tot rust komen. Na een sauna-sessie kunnen de eigenaren afkoelen onder de verfrissende douche.

Wat deze sauna bijzonder maakt, is het uitzicht op de tuin met grote vijver en de woning. Dit wordt mogelijk gemaakt door de grote ramen die tevens natuurlijk licht binnen laten.

Stijlvol interieur en exterieur

De warme, donkere kleuren van de buitenzijde en de buitendouche zorgen ervoor dat de cabine een natuurlijk geheel vormt met de rest van de tuin. Niet alleen overdag, maar ook in de avond is de ruimte een pronkstuk in de tuin. Dit heeft het ontwerp te danken aan de verlichting onder het afdak. Het interieur is voorzien van horizontale Red Cedar planken. De warme kleur van deze planken vormen samen met de lichte Alder houten banken een prachtig contrast. Bovendien sluit het donkere deurkozijn in combinatie met de antraciet vloer perfect aan op de kleur van de saunaoven.

Editor: Media Team

Datum: 13-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living