Douglas & Jones

  • Douglas & Jones
  •  
  •  
  • |
  •  
  •  

Exclusieve buitentegels | Douglas & Jones

Studio Piet Boon heeft met de GIANT Tile wederom een hoogwaardig keramisch product aan de outdoorcollectie van buitentegels toegevoegd. De rijke en intense kleuren van de GIANT Tile voorzien elke buitenruimte van een uniek en tijdloos karakter. 

CONCRETE Tile serie

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio drie exclusieve keramische buitentegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Over Piet Boon

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit: de Piet Boon by Douglas & Jones outdoorcollectie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Keer op keer een bijzondere beleving. Juist de passie om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoor collectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

Tijdloos karakter & luxe uitstraling

De outdoorcollectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Deze collectie is een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

De outdoorcollectie van Piet Boon bestaat uit een zestal volkeramische grootformaat tegels (90x90cm) uit de series CONCRETE, GIANT en BLACK Tile met een massa van maar liefst 3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit.

Douglas & Jones

 

Tekst: Douglas & Jones
Fotografie: Ernst Baas, Alexander van Berge, Pepe fotografie

____

Douglas & Jones, tegels, interieur, nieuwste trends, vloeren, tegelvloer, exterieur, terras, Wandtegels, buitenvloeren,

___

Meer projecten bekijken van Douglas & Jones?