Buitenverblijf, barasso, the art of living

Buitenverblijf  als  guesthouse | Barasso

Je kent het wel: vrienden komen spontaan langs, je trekt een fles wijn open, warmt de barbecue op en zet de borrelglazen op tafel voor een avond lang genieten. Maar dan rijst al snel de vraag: we zijn met de auto, dus drink jij of ik? Hoe heerlijk is het dan als je je gasten een apart verblijf kan aanbieden, zodat ze niet naar huis hoeven? Jij hoeft geen rekening met hen te houden en zij niet met jou. In de buitenverblijven van Barasso kunnen je gasten zich heerlijk terugtrekken voor een rustige nacht na een avond genieten tot in de late uurtjes. Dit buitenverblijf is samen te stellen zoals jij dat wil. Alles is optioneel. 

Comfort  

Een goed bed, functionele badkamer en fijne loungeplek zijn basisfaciliteiten voor een gastenverblijf. Denk aan een comfortabele en ruime bank, maar ook aan loungemeubelen voor op het terras. Ook als het wat minder mooi weer is, draagt dit toch bij aan de sfeer van het buitenverblijf.  Gebruik je het gastenverblijf ook in de koudere seizoenen? Dan is een goede isolatie en warme kachel ook fijn voor een comfortabel verblijf.Wat ook kan bijdragen aan een comfortabel verblijf is een keuken. Dat is praktisch als jouw gasten even een kop koffie willen zettenof ’s avonds een drankje willen drinken.En met een goed uitgeruste keuken kan je ook een smakelijk diner voor hen verzorgen, bij lekker weer op het terras buiten of in een sfeervolle eethoek binnen.  

Buitenverblijf, barasso, the art of living

Luxe

Is luxe het uitgangspunt voor uw gastenverblijf?Dan is een eigenwellnessruimte onmisbaar. Een sauna bijvoorbeeld is voor velen een aangename manier van ontspannen. BijBarassohebben ze ruime ervaring metwellnessfaciliteitenin de buitenverblijven. Een sauna ofhottubkan makkelijk meegenomen worden in het ontwerp en de uitvoering. Ook de inrichting van het buitenverblijf verdient aandacht. Het is aan te raden om te kiezen voor een rustige, lichte en neutrale inrichting. Meubels moeten vooral comfortabel zijn en planten en accessoires kleden de ruimte helemaal aan. 

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

____

Meer projecten bekijken van Barasso?


domotica, prowork, comfortabel wonen, exclusief, high end, sfeer

Barasso


Optimaal genieten in comfortabele luxe

__

Meer informatie over Barasso?