buitenverblijf , Barasso, the art of living

  • Barasso
  • Anthonie Fokkerstraat 83
  • 3772 MB Barneveld

Buitenverblijf | Barasso

Voor wie op zoek is naar een luxe buitenverblijf met een warme uitstraling én een tijdloos design is de Monviso van Barasso de ideale keuze. In dit ontwerp wordt een warm karakter gevat in een strak design door de minimalistische hoofdvorm en combinatie met warme materialen zoals hout. Buitenleven op niveau is het uitgangspunt van Barasso. Met de Monviso wordt dit helemaal waargemaakt. Je wordt omringd door comfort en luxe en bent tegelijkertijd in verbinding met de schoonheid van de tuin.

Intiem en stijlvol

De dichte hoek in het ontwerp van de Monviso zorgt voor een intieme sfeer binnen, maar dankzij de lange ramen tot aan de grond blijft het contact met buiten. De strakke lijnen van het design worden in de glazen pui stijlvol onderbroken door de chique smalle bovenramen. Hierdoor heeft dit buitenverblijf ook een klassiek tintje. De geïntegreerde houtopslag in de wand versterkt dat en geeft ook een robuust accent aan het interieur.

Ook in dit Barasso buitenverblijf is een haard te vinden die warmte en gezelligheid brengt. Het is een subtiele muurhaard die naadloos past in het interieur en niet te veel opvalt. Er is overigens ook keuze uit andere haarden als stijlvolle aanvulling op de binnenruimte van de Monviso.

Bovendien zijn verschillende keuzes te maken in uitbreiding met diverse wellnessmogelijkheden. Hierdoor wordt het nog comfortabeler genieten in het buitenverblijf. En wat is er fijner dan na een heerlijk bezoekje aan je eigen sauna met een glaasje wijn te genieten van het uitzicht op de tuin?

buitenverblijf , Barasso, the art of living

Hoogwaardige afwerking

Net als de andere modellen van Barasso is ook de Monviso afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo wordt voor de gevel aan de buitenzijde gebruik gemaakt van thermisch gemodificeerd hout voorzien van een zwarte houtcoating. Dit is zeer sterke gevelbekleding met duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat het een zeer lange levensduur heeft.

Inrichting

Voor de aankleding en inrichting werkt Barasso samen met verschillende exclusieve leveranciers. Zo kan Alphenberg u adviseren over prachtige luxe wandafwerking met leer. En voor een comfortabele loungehoek en stijlvolle diningset kunt u terecht bij HORA in Barneveld.

Beleven

Om alvast een stukje Barasso te beleven en jouw eigen wensen en ideeën te delen kan je ook een bezoek brengen aan de showroom van Barasso in Barneveld.

Tekst: Barasso
Fotografie: Barasso

_____

Barasso, Buitenverblijvem, Exclusief, LUxe, Ontwerp

_____

Meer projecten bekijken van Barasso?