Compass Pools, buitenzwembad

Buitenzwembad | Compass Pools

Deze bijzondere villa noemen wij ook wel het droomhuis! De woning heeft niet alleen een exclusief exterieur met haar volledig glazen voorgevel, prachtige rieten dak en passende vlonders. Het staat ook nog eens in een natuurrijke omgeving mét uitzicht op het water. Zowel het ex- als interieur en de prachtige tuin met buitenzwembad vormen een totaalplaatje waar je steeds weer iets nieuw ontdekt en nooit uitgekeken raakt.

Droomhuis

De droom van dit huis houdt niet op bij het exterieur. Ook van binnen is de woning een plaatje. Het interieur van de woning is ruim opgezet met veel open ruimtes, hoge ramen, designmeubelen en hoogwaardige materialen. Alles in het interieur werkt met elkaar samen en vormt een rustig geheel. Ook aan luxe is er geen gebrek met onder andere de sauna, een prachtige inloopkast en de wellnessbadkamer. In deze villa kun je, omgeven door luxe, geheel tot rust komen.

Vakantie in eigen tuin

Maar ook buiten de villa is dit mogelijk, want ook aan de prachtige tuin is aandacht besteed. Het design van de tuin straalt rust uit, een plek waar je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Het buitenzwembad van Compass Pools in de tuin speelt hierbij een grote rol. Hierdoor voelt het bijna alsof je op vakantie bent zonder je eigen grond te verlaten.

Compass Pools, buitenzwembad

Zwembaden specialist

Compass Pools is specialist, importeur en leverancier op het gebied van zowel binnen- als buitenzwembaden. De zwembaden van Compass Pools zijn monoblock zwembaden, dit houdt in dat de kuip van het bad in één stuk gevormd is. Dit zorgt erdoor dat de plaatsing van een bad sneller gaat. De zwembaden hebben een unieke prijs-kwaliteitsverhoudingen en zijn in veel verschillende modellen en kleuren beschikbaar.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

____

Wilt u meer projecten zien van Compass Pools?