buitenzwembad, Ambiance zwembaden, zwembad in achtertuin, luxe, the art of living

  • Ambiance Premium Wellness
  • Boylestraat 50
  • 6718 XM Ede

Buitenzwembad in prachtig aangelegde binnentuin | Ambiance

Deze fantastische locatie leent zich ontzettend goed voor een mooie, moderne binnentuin met buitenzwembad van Ambiance. Omdat het zwembad nagenoeg volledig omsloten is door de woning en bijgebouwen, krijg je die prettige sfeer van een binnentuin. Je hebt hiermee veel privacy en je krijgt er een warme en huiselijke setting van.

Het zwembadontwerp

De lengte en breedte van het buitenzwembad zijn door de bewoner samen met Ambiance uitgekozen om een optimale lengte, breedte verhouding te creëren die in harmonie is met de grootte van de tuin. Het zwembad heeft een breedte van 4 meter en een lengte van 10 meter. De witte kleur van het zwembad heeft een aantrekkelijk en fris aanzicht, waardoor het zwembad te allen tijde lonkt om gebruikt te worden.

Waterspiegel

Dit High-Level volkern PVC-bad is een zwembad voor iemand die iets bijzonders en unieks wil. Doordat de onderloopgoot zich slechts aan één van de kopzijdes van het zwembad bevindt, wordt er een waterspiegel gecreëerd van slechts ca. 3 cm onder de randtegel van het zwembad. Dit is niet alleen optisch een knap staaltje werk, maar ook zeer praktisch, omdat de golven die tijdens het zwemmen gemaakt worden wegrollen in de onderloopgoot. Hierdoor ontstaat een rustiger zwemwater.

buitenzwembad, Ambiance zwembaden, zwembad in achtertuin, luxe, the art of living

Bescherming en verwarming

De geïntegreerde buffertank en roldeknis aan de kopzijde van het zwembad zijn boven elkaar geplaatst om ruimte en extra kosten te besparen. Het zwembad is voorzien van Polycarbonaat Solar lamellen voor optimale bescherming en verwarming van het zwembad.

Na de oplevering van het zwembad hebben de professionals van Ambiance kunnen concluderen dat dit een zeer geslaagd project is geweest met een fijne samenwerking met hovenier Marco Verhoeven uit Nieuw-Lekkerland. Het zwembad is een echte toevoeging aan deze tuin en het huis. Nooit meer weg hier!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Ambiance Wellness

___

ambiance, wellness, luxe, spa, zwembaden, the art of living

___

Meer projecten zien van Ambiance Wellness?