Buitenzwembad met onwerkelijk verrassingseffect 

Lotec Zwembadtechniek

Op een riant landgoed in Noord-Brabant realiseerde Lotec dit schitterende buitenzwembad, voorzien van een onwerkelijk verrassingseffect. Dit zwembad is namelijk voorzien van een beweegbare zwembadbodem! Deze bodem biedt diverse functies zoals energiebesparing, voorkomen van inwaaiend vuil, 100% veiligheid in gesloten toestand en optimaal gebruik van het terras. Heb je een buurtborrel? Verplaats de bodem naar boven en je hebt een riant terras waarop je met gemak een groot gezelschap kwijt kunt. Wordt het 30+ graden en heb je de dag lekker vrij? Verplaats de bodem naar beneden en je hebt meteen een riant buitenzwembad 

Horizontaal beeld 

Een buitenzwembad met beweegbare bodem is luxe in zijn meest pure en optimale vorm. En het kent geen beperkingen! Zo beweegt de brede inlooptrap op en neer mee met de bodem. Ook over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken. De professionele waterbehandeling houdt het water in optimale conditie. Je ziet ook dat het zwembad subtiel wegvalt in de omgeving. De vlakke graslanden rondom geven eenzelfde horizontaal beeld. De moderne villa met strakke lijnen past zich helemaal hieraan aan. Dat het zwembadwater van het buitenzwembad overeenkomt qua kleur met het beeld op de rand van het terras, is een subtiele smaakmaker. 

Meer over Lotec Zwembadtechniek 

Lotec gaat tot het uiterste als het gaat om hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt. Door het toepassen van geavanceerde technologieën en efficiënte oplossingen worden innovatie (beheers)systemen gecreëerd. Dit geeft water een extra dimensie. Lotec is een familiebedrijf dat begon als klein traditioneel loodgietersbedrijf in Eindhoven. Ze zijn uitgegroeid tot een Europese speler en beschikken over drie vestigingen die zijn verdeeld over twee landen. ”We bewegen met onze tijd mee, wat betekent dat onze technische installaties en oplossingen steeds slimmer en intelligenter worden.” Lotec staat garant voor de hoogste waterkwaliteit van jouw zwembad. Jouw waterbeleving is onlosmakelijk verbonden met hun reputatie en daar is hun uitmuntende service dan ook naar. 

Editor: Media team

Datum: 25-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living