bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat
previous arrow
next arrow
Slider

Bulthaup | Premium brand keukensystemen

Traditionele ambacht van een familiebedrijf

Het Duitse familiebedrijf bulthaup GmbH ontwikkelt en produceert sinds 1949 keukens die het leven eenvoudiger maken en de nadruk leggen op het beleven van bijzondere momenten in eigen huis. Het succesvolle bedrijf creëert keuken- en leefruimtesystemen van hoogstaande kwaliteit. De kleinzoon van de oprichter leidt nu het bedrijf met vijfhonderd werknemers en houdt daarmee de waarden en de kwaliteit van het familiebedrijf hoog.

Ontwerp, ontwikkeling en productie zijn nauw met elkaar verbonden binnen het bedrijf. De jarenlange ervaring is gebaseerd op onderzoek en ontwikkeling van onder andere nieuwe materiaaltechnologieën. Niets ontstaat bij toeval. Ambachtelijk werk is traditie in de productiehal en gaat gepaard met de industriële productie, wat enkel kwaliteit als uitkomst kan hebben. Zo ontstaan keukens die volledig zijn afgestemd op individuele wensen en op de architectuur van de ruimte.

Kiezen voor eenvoud

Iedere keuken wordt voor de betreffende klant op maat gemaakt. Er wordt gewerkt met drie verschillende categorieën keukens: de b1, b2 en de b3. De b3 biedt de volledige vrijheid bij het inrichten, u kunt uw eigen leefruimte volledig vormgeven met een keur van handgeselecteerde materialen. De b2 biedt een keukenwerkplaats bestaande uit drie elementen, een werkbank, een werkkast en een apparatenkast. Want, weet elke vakman, gereedschap slim opbergen is een vak apart. Bij b1 kiest u enkel voor de essentie. Door intelligente minimalisering wordt de keuken vereenvoudigd en verbeterd.

bulthaup dealers

Jaarlijks worden er zo’n tienduizend kwalitatieve keukens geproduceerd. Deze worden geleverd aan meer dan 55 landen over de hele wereld. In Nederland werkt bulthaup samen met dertien exclusieve partners. Deze dealers richten zich volledig op het adviseren van bulthaupkeukens en leefruimtesystemen. De dealers bevinden zich in de grote steden van Nederland als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Nijmegen, Groningen, Utrecht, Leiden, Haarlem, Amersfoort en Zeist.

___

Meer projecten bekijken van bulthaup?

 

 

  • |

Open keuken

De opstelling van de verschillende bulthaup blocken zorgen voor een ruimte en een prachtig design in deze open keuken. Waarbij het kleurgebruik en de materiaalkeuze perfect past bij de rest van het interieur.

Riante keuken

In deze villa is een enorme ruimte gereserveerd voor de keuken. Hierdoor had Bulthaup d mogelijkheid om een waanzinnige riante keuken te realiseren. Er is gekozen voor het meest klassieke en gewaardeerde kleurcontrast zwart-wit.

Moderne witte keuken

Dit verbouwde spoorhuis is compleet naar de wensen van de opdrachtgever gemaakt, inclusief witte keuken. Bulthaup heeft bij het ontwerpen van deze keuken rekening gehouden met de wens om de bakstenen muur te behouden. De witte keuken staat mooi in contrast met de bijzondere elementen van de woning.

Landelijke keuken

Een echte eyecatcher voor deze villa is de keuken, gerealiseerd door Bulthaup. In deze ruimte is genoeg plek om uitgebreid te koken en te eten. Door het gebruik van robuust hout en donkere details ontstaat er een warme sfeer in deze landelijke woning.

Keuken met exclusief marmer

Deze keuken met exclusief marmer, die onderdeel uitmaakt van een architecturaal hoogstandje van Duin Interior, is een prachtig resultaat en meteen het antwoord op die vraag.

Designkeuken op maat

Een moderne keuken, maar niet te strak en een warme plek voor het gezin. Dit realiseert Bulthaup in een Amsterdams appartement met een combinatie van stads en modern.

Landelijke keuken op maat

In deze villa heeft bulthaup de witte keuken gerealiseerd. Deze is helemaal op maat gemaakt en staat prachtig bij de rest van het interieur.

Design keuken in luxeuze penthouse

De design keuken van massief walnoten hout met groene aluminium laden is een echte eyecatcher in deze ruimte. Maar ook de rest van het interieur springt er uit!

bulthaup, luxe keuken, design keuken, keuken op maat

bulthaup


“Onze producten moet u zelf ervaren – om te zien hoe bijzonder ze zijn.”

 

  • bulthaup Nederland B.V.
  • Hogeweg 141-a
  • 5301 LL Zaltbommel

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 08 | mrt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media