Bungalow, Finnhouse, the art of living

  • Finnhouse Houtbouw BV
  • Wilhelminastraat 1B
  • 5246 XA  Rosmalen

Bungalow met veel daglicht | Finnhouse

Een ideale en levensbestendige woning is de Kop-Staartwoning van Finnhouse. Deze bungalow is voorbereid op de toekomst. Voor mensen op leeftijd die nog volop van het leven genieten is deze woning een goede match. In samenwerking met architectenbureau Mannen in de Ruimte is deze bungalow ontwikkeld.

Grote raampartijen

De lichtinval is in deze woning geoptimaliseerd door de grote raampartijen en de indeling van de woning. Tijdens het maken van een ontbijtje kun je volop genieten van de ochtendzon en later op de dag is de woonkamer aan de beurt. De bungalow heeft een open uitstraling met veel daglicht en uitzicht op de omgeving.

Bungalow, Finnhouse, the art of living

Alle woonfuncties samen

In de kop van de woning zijn alle primaire woonfuncties te vinden. Naar mate het ouder worden kunnen de functies in de bungalow aangepast worden naar de wensen van de bewoners. De staart van het huis is geschikt voor extra ruimtes zoals een kantoor, berging, sportruimte of bijvoorbeeld een extra slaapkamer.

Eenheid met de tuin

De open uitstraling van de woning zorgt voor eenheid met de tuin. In de tuin is veel groen aanwezig en zijn er verschillende plekjes om hiervan te genieten. Zo is er een zithoek grenzend aan de tuindeur, maar ook een overkapte loungehoek achter in de tuin. Verder is er een groot zwembad waarin je in de warme zomermaanden kunt afkoelen.

Bungalow, Finnhouse, the art of living

Maatwerk

Iedere bungalow van Finnhouse is uniek. Deze maatwerk woning heeft een eigen indeling en houten delen aan de buitenzijde. Door het grotendeels prefab maken van de houtskeletwanden is de bouw van de Kop-Staartwoning in korte tijd gerealiseerd. De bewoner van deze bungalow is erg trots op het eindresultaat.

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Finnhouse

____

____

Meer projecten zien van Finnhouse?