Bungalow wordt droomwoning!

Keeldar Projecten

Verbouwingen kunnen een woning transformeren naar een droomwoning. Een verbouwing kan echter soms te uitdagend zijn om zelf op te pakken. Keeldar Projecten staat voor je klaar om verbouwingen op hoog kwaliteitsniveau te begeleiden en uit te voeren.  Deze gedateerde bungalow uit 1969 had de potentie om zo’n droomwoning te worden. Keeldar Projecten ging aan de slag en het resultaat is verbluffend! 

Bungalow, Keeldar Projecten, The Art of Living

Renovatie bungalow 

De voormalige bungalow werd flink onder handen genomen. Verschillende delen werden gesloopt en aanzienlijke gedeeltes aangebouwd. Zo werd er bijvoorbeeld een splinternieuwe E- en W-installatie, inclusief zonnepanelen, warmtepompen, beveiliging en airco’s geïntegreerd. Ook de buitenschil van de woning werd volledig geïsoleerd. Onder andere deze aspecten zorgen ervoor dat het een compleet duurzame bungalow is geworden welke klaar is voor de toekomst!

Hoog afwerkingsniveau 

Niet alleen het exterieur en de duurzaamheidsgraad van de woning zijn verbeterd, het gehele afwerkingsniveau heeft een upgrade gehad. Keeldar Projecten heeft ervoor gezorgd dat de gehele afwerking tot in de puntjes is verzorgd. Van de visgraat vloeren, tot het zwembad, stucwerkzaamheden en de complete tuinaanleg.  

Bungalow, Keeldar Projecten, The Art of Living

Meer over Keeldar Projecten 

Keeldar Projecten staat voor verbouwingen op hoog kwaliteitsniveau van zowel huis als kantoor. Waarbij Keeldar Projecten de klant volledig ontzorgt op een manier die past bij de wensen van de klant. Ieder project levert Keeldar Projecten op tijd en volgens de afgesproken prijs op. Verder zorgen ze ervoor dat alles in perfecte staat is voor de volgende fase. Dit natuurlijk naast het vakwerk; want het bedrijf streeft naar een mooi, strak en hoogstaand eindresultaat. 

Bungalow, Keeldar Projecten, The Art of Living

Onderaannemers: 

– Architect Viktor van Hooff 
– Warmtepomp en zonnepanelen ( E-Conic ) 
– Reynaers aluminium gevelkozijnen triple glas ( Trabor gevelprojecten ) 
– Houtenvloeren ( Pieter van Vredendaal ) 
– verlichting ( Bedrijfsverlichting.nl ) 
– Stalenkozijnen ( van Hengstum Houten ) 
– gevel isolatie ( Strikolith ) 
– vloer isolatie ( Pluimers isolatie )  

Editor: Media team

Datum: 10-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Keeldar Projecten