Bunkertoren in Eindhoven, ERA vb&t, Wonen in Eindhoven

  • ERA vb&t Makelaars
  • Vestdijk 180
  • 5611 CZ Eindhoven

BunkerToren | ERA vb&t Makelaars

De BunkerToren mag met recht worden toegevoegd aan het rijtje iconen in Eindhoven. De Bunker was voorheen de locatie voor studenten van de TU/e, destijds gekozen door het bestuur van de universiteit om meer verbinding te brengen tussen de stad en de universiteit.

Door de toevoeging van de woontoren met verschillende type koopappartementen heeft het pand een nieuwe bestemming gekregen. De appartementen variëren tussen de 60m2 tot het ruime penthouse van 240m2. De appartementen hebben buitenruimtes met prachtig uitzicht over de stad. Over 32 verdiepingen zijn 85 koop- en 127 huurappartementen gerealiseerd.

Kantoorruimte Eindhoven

In de voormalige Bunker is er ruimte voor een mix van voorzieningen. Een grand café/restaurant en een kantoorruimte bieden ruimte voor netwerken en flexwerken. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van 3.000 m2 en biedt daarmee genoeg plaats voor startende en groeiende ondernemers. Rondom de BunkterToren ligt een groen park wat verbonden is met de groene zone rond de Dommel.

Wonen centrum Eindhoven

Naast de fijne voorzieningen in en rondom de BunkerToren staat bereikbaarheid centraal. Het NS-Station van Eindhoven ligt op loopafstand, het winkelgebied van de kruisstraat of het centrum liggen ook binnen het bereik. Met de auto, die geparkeerd kan worden in de parkeergarage, ben je in no time op de snelweg en de stad uit. Beschik je niet over een auto, dan kan er gebruik worden gemaakt van een shared mobility systeem: elektrische deelauto’s.

Bunkertoren in Eindhoven, ERA vb&t, Wonen in Eindhoven

Bunkertoren in Eindhoven, ERA vb&t, Wonen in Eindhoven

Bunkertoren in Eindhoven, ERA vb&t, Wonen in Eindhoven

Fotografie: ERA vb&t

____

ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen

Meer bekijken van ERA vb&t?