Bureau Fraai

Met hun 15 jaar ervaring heeft Bureau fraai al een breed portfolio opgebouwd. Met hun precieze expertise hebben zij al vele projecten voor zowel de zakelijke als particuliere sector mogen verwezenlijken. Doordat zij al jaren in de industrie zitten, hebben zij een uitgebreid netwerk aan partners opgebouwd om de opdrachtgevers van de hoogste kwaliteit te kunnen voorzien.

Informatie over Bureau Fraai


1
2
3
4
5
previous arrow
next arrow

Unieke ziel

Elk project is gerealiseerd met de nadruk op drie belangrijke waardes namelijk; analytische verbeelding, innovatief vakmanschap en aanpasbare duurzaamheid. Gecombineerd maken deze drie waardes alle projecten van Bureau Fraai uniek met de stempel van het bedrijf.

Verhogen van kwaliteit

Het bureau is altijd opzoek naar verbeteringen in het ontwerp en vakmanschap. Zo richten ze gebouwen en woningen in met unieke op maat gemaakte elementen en verzorgen ze technologische hoogstandjes die passen bij deze tijd.

Slim en duurzaam

Bureau Fraai gelooft in een slimme en duurzame benadering van architectuur. Zo moet een woning duurzaam zijn maar tegelijkertijd een tijdloze esthetiek uitstralen met technische en sociaal-culturele kwaliteiten. Aan de andere kant geloven zij dat een gebouw in staat moet zijn om zichzelf aan te passen aan de voortdurend veranderende eisen van de tijd.

Fraaiheid

In 2012 heeft Bureau Fraai een eigen ontwerplabel gelanceerd genaamd Fraaiheid in samenwerking met Sjoerd Schaapveld. Dit dient als platform voor het wereldwijd ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van de eigen producten en meubels. Het succesvolle designlabel fungeert ook als vitrine om experimenten, vakmanschap en details te verkennen als onderdeel van hun architecturaal werk.