Bureau Hamers 

Bureau Hamers ontwerpt luxe tuinen en buitenruimtes in het hoogsegment. Onze focus ligt op het creëren van weelderige buitenomgevingen die naadloos aansluiten op de leefstijl en omgeving van onze klanten. Onze signatuur? Een moderne, strakke ontwerpstijl in combinatie met een natuurlijke, weelderige beplanting. Bij ontwerper Rick Hamers staat het persoonlijke contact centraal en wordt de klant meegenomen in het gehele ontwerpproces.

Informatie over Bureau Hamers 


BureauHamers3
BureauHamers13
BureauHamers6
BureauHamers9
BureauHamers11
BureauHamers12
BureauHamers8
BureauHamers10
BureauHamers1
BureauHamers2
previous arrow
next arrow

Missie van verfijning en comfort 
Onze missie is om buitenruimtes te transformeren tot toevluchtsoorden van luxe en comfort, waarbij de perfecte balans wordt gezocht tussen architectonische precisie en organische schoonheid. Of het nu gaat om een weelderige tuin met weidse gazons en sierlijke waterpartijen, of een strakke buitenruimte met ingetogen kleuren en moderne accenten. 

Naadloze integratie van binnen en buiten 
Bureau Hamers integreert binnen en buiten naadloos, waardoor tuinen een verlengstuk worden van de leefruimte. Onze ontwerpen nodigen uit tot ontspanning, sociale interactie en zelfreflectie, waardoor ze een uitnodigende atmosfeer creëren voor allerlei buitenactiviteiten. 

Focus op esthetiek en functionaliteit 
Met een focus op tijdloze elegantie en vakmanschap bieden de ontwerpen van Bureau Hamers een harmonieuze balans tussen luxe en natuurlijke elementen. Door zorgvuldig geselecteerde materialen en doordachte ontwerpen streven we ernaar om buitenruimtes te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn, passend bij de levensstijl en behoeften van onze klanten. 

Turnkey oplossingen voor compleet genot Bureau Hamers gaat verder dan alleen ontwerpen; wij bieden turnkey concepten aan, waarbij zorgvuldig elk detail wordt uitgewerkt om een complete buitenervaring te bieden die voldoet aan de hoogste normen van luxe en comfort.