previous arrow
next arrow
Slider

Buro Bogaarts

Jos Bogaarts, eigenaar van het Buro Bogaarts, is van kinds af aan geboeid door landschappen, gebouwen en interieurs, verschillende materialen, stenen, planten en dieren. Hij kijkt graag naar het grotere geheel; hoe alles met elkaar samenhangt en elkaar beïnvloed. Het totaalbeeld, de contrasten en de details. De schoonheid van een omgeving in balans, de kracht van een dissonant, het persoonlijk verhaal. Dit alles kon hij bundelen in zijn eigen ontwerpbureau.

Samen met het team worden er inspirerende, duurzame en comfortabele woningen gecreëerd. Omgevingen waar écht geleefd kan worden. Wonen, werken, ondernemen, besturen, ontmoeten, opgroeien, liefhebben, ontspannen, verzorgd worden en Genieten. Omgevingen die aansluiten bij de behoeften van de mens. Ruimte dus voor passie, ontwikkeling, inspiratie, groei, prestatie, competitie, rust, verdriet en geluk.

Duurzaamheid in woning

Duurzaamheid is een terugkerend en belangrijk element. De interieurs hebben een tijdloze basis, waar zo veel mogelijk met verantwoorde materialen wordt gewerkt. Ieder project is uniek en daarom maakt de opdrachtgever dan ook deel uit van het ontwerpteam. In samenspraak en in een helder stappenplan, wordt er naar de daadwerkelijke realisatie toegewerkt. Plannen worden indien wenselijk uitgewerkt in technische tekeningen, materiaalstaten en een kostenoverzicht/ -raming. Indien gewenst blijft Buro Bogaarts betrokken bij de realisatie van het ontwerp.

 

Bijzondere nieuwbouwvilla

Deze prachtige villa is ontworpen door Strategie Architecten. De bewoners hadden als wens om gebruik te maken van ‘echte’ materialen en dit zie je duidelijk terug. Buro Bogaarts is verantwoordelijk voor het gehele interieur, zij hebben dit in nauw overleg met de bewoners gedaan. Er is gewerkt met exclusieve en echte materialen om zo een bepaalde rust in de woning te krijgen.

Stadsvilla

De renovatie van deze villa is de woning ten goede gekomen. Het gebouw stamt af uit 1900. Invloeden van die tijd zijn verwerkt in het nieuwe interieur. Kijk maar naar het zandkleurige geheel in combinatie met exotische, kleurrijke patronen. De accessoires komen vanuit de hele wereld. Op deze manier vertelt iedere meter in dit huis een eigen verhaal.

Grachtenpand met monumentaal karakter

De verschillende woonlagen die gecreëerd zijn maken dit monumentale pand een bijzondere woning. De balans in het pand is te vinden in het kleur en materiaal verschil tussen de verschillende lagen. Zo is beneden de focus gelegd op witte details en versiering terwijl op de bovenverdieping het tegenovergestelde aan de hand is.

___

Meer projecten bekijken van Buro Bogaarts?

 

Buro Bogaarts, interieuradvies, huis inrichten, exclusief interieur, luxe interieur

Jos Bogaarts


“Wij realiseren inspirerende, duurzame en comfortabele woningen en interieurs die aansluiten bij de opdrachtgever”

 

___

Contactgegevens:

  • Buro Bogaarts
  • Infanteriestraat 51
  • 6822 NH Arnhem

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 28 | nov | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media