previous arrow
next arrow
Slider

Buytengewoon Tuinontwerp

Altijd al gedroomd van een bijzondere en stijlvolle tuin? Buytengewoon biedt een totaalconcept als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hierdoor is het gemakkelijk om alles in één hand te houden, van ontwerp tot oplevering. Geen enkele uitdaging is te groot voor het bedrijf dat buitengewone tuinen maakt. 

Totaalconcept

Of u nou een grote of kleine tuin hebt, dit is geen enkel probleem voor Buytengewoon. Vaak zijn er al wensen of ideeën maar heeft de klant geen enkel idee hoe dit gerealiseerd kan worden tot een stijlvol en praktisch tuinontwerp. Bij Buytengewoon is het mogelijk om alles van ontwerp tot oplevering te regelen. Met vakkundig personeel worden de meest bijzondere tuinen gerealiseerd en komen dromen tot leven.

Van stadstuin tot bedrijfstuin

Buytengewoon is de perfecte partner voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Van kleine stadstuinen tot grote bedrijfstuinen, het bedrijf neemt elke uitdaging aan desgewenst inclusief veranda, bergruimte of buitenkeuken. Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare partner die u op tuingebied volledig ontzorgt.

____

Alle projecten bekijken van Buytengewoon Tuinontwerp?

  • |
  • |

Stijlvolle villatuin met organische vormen

Aan de rand van Zwolle treffen we deze nieuwgebouwde woning aan. De woning is bewust laag gehouden, maar is evenwelruimtelijk, omdat een groot deel zich onder de grond bevindt. In de achtertuin is een passende aansluiting voor de niveauverschillen gevonden door Buytengewoon Tuinontwerp. De wens was een stijlvolle villatuin met een groene aansluiting, zodat contact gelegd kan worden met de weidse omgeving. 

Stijlvolle villatuin aan het water

Deze woning is gesitueerd in een nieuwe woonwijk en ligt tevens vrij aan het water. Een unieke plek, met behoorlijke niveauverschillen richting het water. De voortuin is – vergeleken met de achtertuin – heel ruim en ligt ver van de toegangsweg af. Hierdoor is de achtertuin een oase van rust.  Het water en de boot dienden goed bereikbaar te zijn en de tuin moest een onderhoudsvriendelijk karakter hebben. Jaarrond een groene uitstraling en zo veel mogelijk privacy op de terrassen. En dat is gelukt!

Sfeervolle tuin met veranda

Deze woning bevindt zich in een relatief nieuwe, sfeervolle woonwijkDe woning heeft geen voortuin, maar wel een ruime, ommuurde zij- en achtertuin. Des te meer reden dus om hier een strak ontwerp voor te laten maken door Buytengewoon Tuinontwerp, een bedrijf dat kracht en uitstraling weet te halen uit iedere vierkante meter tuin. Het resultaat is een sfeervolle tuin met veranda.

Imposante wellnesstuin met zwembad

Midden in het groen is recent deze woning verrezen. Zowel de voortuin als de achtertuin is ruim. De bomen in de omgeving  zijn enerzijds een uitdaging, maar geven anderzijds direct een bepaalde beslotenheid en volwassen uitstraling. Buytengewoon Tuinontwerp kreeg de opdracht om van de tuin een wellnesstuin te maken, inclusief zwembad! 

Buytengewoon, tuinontwerp, tuinen, tuinaanleg, totaalconcept

Buytengewoon Tuinontwerp


“Wij zijn Buytengewoon. Althans, onze tuinen zijn dat. Of uw tuin groot of klein is, dat maakt ons niet uit.”

 

___
Contactgegevens:

  • Buytengewoon Tuinontwerp
  • Veenweg 66
  • 8075 PS Elspeet


Web editor: Media team     |

Datum: 11 | okt | 2019


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media