By Thimble, interieur, design vloeren nijkerk, visgraatvloer, the art of living online
By Thimble, interieur, design vloeren nijkerk, visgraatvloer, the art of living online
By Thimble, interieur, design vloeren nijkerk, visgraatvloer, the art of living online
previous arrow
next arrow
Slider

By Thimble

By Thimble is opgericht door Lieke Vingerhoed. Een gedreven vrouw die van haar droom en passie haar werk heeft gemaakt. De achterliggende gedachte achter haar ontwerpen is dat het interieur bij de bewoners moet passen. Het moet echt hun interieur worden en zijn. Aan de hand van een eerste kennismakingsgesprek worden de eisen en wensen vastgesteld. Vervolgens werkt Lieke dit uit in een passend en uniek interieurontwerp.

___

Alle projecten van By Thimble bekijken?

Visgraatvloer als eyecatcher

Deze prachtige visgraatvloer is een echte eyecatcher in deze woning. De vloer is gelegd door Design Vloeren Nijkerk en sluit naadloos aan bij de rest van het interieur. In combinatie met de meubels straalt de ruimte een warme en gezellige sfeer uit.

Sfeervol penthouse

In dit schitterende penthouse komen eenheid, design en luxe samen. By Thimble heeft het interieur verzorgt en daarmee ook de warme sfeer in de woning. Al met al een prachtige woning!

Interieurstudio By Thimble & Design Vloeren Nijkerk

Dit historisch pand in de regio Utrecht is geheel voorzien van een nieuw interieur. By Thimble was verantwoordelijk voor het nieuwe interieur van de woning. In samenwerking met Design Vloeren Nijkerk is de woning voorzien van een prachtige vissengraatvloer. De vloer past perfect bij de warme tinten van de woning en straalt een compleet geheel uit.

 

Lieke Vingerhoed


“Ik sta graag dicht bij mensen om zo hun mooiste woondromen waar te maken”

 ___

Contactgegevens:

  • By Thimble
  • Basicweg 21
  • 3821 BR Amersfoort


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 07 | aug | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media