By Thimble, interieur, design vloeren nijkerk, visgraatvloer, the art of living online
By Thimble, interieur, design vloeren nijkerk, visgraatvloer, the art of living online
By Thimble
By Thimble
previous arrow
next arrow
  • By Thimble

ByThimble | Visgraatvloer als eyecatcher

Een visgraatvloer als middelpunt van jouw interieur

Het moeilijke aan het inrichten van een historisch pand is dat je de historische elementen wel wil behouden, maar dat je wel een nieuwe draai aan het interieur wil geven. ByThimble is de uitdaging aangegaan bij dit pand in regio Utrecht. Het resulteert in een sfeervolle inrichting met een prachtige vloer.

Het interieur sluit naadloos aan bij de prachtige visgraatvloer, wat zorgt voor een mooie balans in huis. De combinatie van de vloer en het meubilair zorgt voor een warme, gezellige en geborgen uitstraling. Een plek waar je je écht thuis voelt. Door de grote raampartijen is de ruimte lekker licht, wat een gevoel van ruimte geeft.

Vloer als centraal punt

Een belangrijk onderdeel van een inrichting is de vloer. Deze moet passen bij het geheel, de juiste kleur hebben en het juiste gevoel uitstralen. De vloer is in opdracht van Lieke Vingerhoed, eigenaresse van ByThimble, geleverd door Design Vloeren Nijkerk. Op aanvraag van de klant is de vloer gerookt en geolied met Monocoat White.

Eenheid in huis

ByThimble werkt met volledige overgave. Dit zie je dan ook zeker terug in het eindresultaat van deze woning. De visgraatvloer is door het hele huis gelegd, wat zorgt voor eenheid in het interieur. In combinatie met de meubels in deze prachtige woning is er sprake van balans. Alles is op elkaar ingespeeld waardoor je je meteen thuis voelt in deze woning. Lekker wegkruipen op bank en een boekje lezen.

Houten vloer, visgraatvloer, Design Vloeren Nijkerk, woonkamer


Lieke Vingerhoed


“Ik sta graag dicht bij mensen om zo hun mooiste woondromen waar te maken.”

Bekijk hier alle projecten van ByThimble!