Cabinelift voor thuisgemak, viking liften, the art of living

  • Viking Liften Nederland B.V.
  • Lorentzstraat 8B
  • 6716 AD Ede

Cabinelift voor huisgemak | Viking Liften

Maak kennis met Viking Liften, een bedrijf dat thuisliften maakt en afwerkt op het hoogste niveau. Het is hun missie om de huislift tot een natuurlijk onderdeel van het leven van een huiseigenaar te maken. Een huislift is zoveel meer dan alleen een manier om van de ene verdieping naar de andere te komen. Ze proberen zich voortdurend te verbeteren als het gaat om het product, de impact die zij op het milieu hebben, de kwaliteit, het design en de gebruiksvriendelijkheid. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij hen voorop. Een recent opgeleverde huislift is deze cabinelift type A-2000 met glazen schuifdeuren.  

Designlift voor de exclusieve woning

Een cabinelift voor thuis vraagt niet alleen functionaliteit, maar ook het design speelt een grote rol in een exclusieve woning. De designlift van Viking is speciaal ontworpen voor de exclusieve woning en is op zichzelf al een eyecather. Tevens kan de lift nog verder worden gestyled door middel van de DesignWalls uit het assortiment of met een eigen ontwerp. Het ontwerp van de DesignWalls uit de studio zijn gemaakt van acryl en ontworpen door bekende Scandinavische designers en kunstenaars. Via de SmartLift-app kun je de ledverlichting in de lift volledig naar eigen voorkeuren personaliseren. Viking Liften beschikt uiteraard over een team van expert dat jou graag informeert over de mogelijkheden van een designlift in jouw levensloopbestendige woning.

Meer over Viking Liften

Door jarenlange ervaring op het gebied van platform- en thuisliften met betrekking tot advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal vlak kan Viking Liften zich met recht dé professionele partner noemen. De innovatieve producten en diensten zijn gebaseerd op het bevorderen van kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij dit aanbod kan een hoogwaardig en betrouwbaar resultaat richting klanten worden gegarandeerd.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Viking Liften

____

____

Meer projecten van Viking Liften bekijken?