Caren Pardovitch

Caren Pardovitch heeft dankzij uitgebreide werk- en reiservaring een unieke en complete aanpak ontwikkeld. Deze gebruikt ze voor het ontwikkelen van een interieurdesign. Ook heeft Caren in veel verschillende landen gewoond, waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Spanje en Portugal. De invloeden van cultuur, natuur en leefstijlen hebben haar inspiratie geboden voor haar ontwerpen.  

Informatie over Caren Pardovitch


Caren Pardovitch
Caren Pardovitch
Caren Pardovitch
Caren Pardovitch
Caren Pardovitch
Caren Pardovitch
previous arrow
next arrow

Harmonieus en tijdloos

De ontwerpen van Pardovitch zijn geïnspireerd op de natuur, architectuur, kunst en inheemse culturen. Dit maakt haar interieurs harmonieus en tijdloos. Caren is namelijk van mening dat een thuis een plek moet zijn waar je in volledige rust en harmonie beleeft. Zodat je de hectiek van de omgeving kan ontvluchten. Caren Pardovitch creëert unieke, warme, persoonlijke ruimtes die in harmonie zijn met de architectuur. Dit is altijd gebaseerd op wensen en levensstijl van de opdrachtgever.   

Internationaal

Caren Pardovitch realiseert hoogwaardige interieurprojecten voor opdrachtgevers over de hele wereld. Haar jarenlange ervaring en portfolio laat zien dat ze een echte specialist is in haar vakgebied.