Orbit Lighting, Casambi, Lights, Licht, Verlichtingssysteem, Draadloze schakelaar

Casambi draadloze schakelaar | Orbit Lighting

Casambi is een systeem waarmee de verlichting in een woning bepaald kan worden. Het is een stabiel, draadloos schakelsysteem. Hiermee is het mogelijk om te schakelen via een telefonische app, draadloze schakelaar of zelfs een bestaande schakelaar. Er zijn geen nieuwe bedradingen, schakelaars of netwerken nodig. Tevens zijn alle noodzakelijke functies aan de Casambi gekoppeld. Het is mogelijk om te schakelen, sturen en dimmen, maar ook tijdschakeling en aanwezigheidsdetectie kan worden gerealiseerd. Het zijn namelijk intelligente dimmers en schakelaars, daardoor kan het onder andere zelfs aangepast worden op basis van de zonsopkomst en -ondergang.

Bedienen met een app

Casambi is gebaseerd op Low Energy Bluetooth technologie, wat stabieler is dan wifi. Het kan op verschillende manieren bediend worden. De eerste, en tevens de eenvoudigste, is via een standaard schakelaar. Daarnaast kan de bijpassende app geïnstalleerd worden, welke gratis beschikbaar is voor IOS en Android. Hierop is het mogelijk om het systeem in te stellen en het Casambi blokje te bedienen. Hierdoor is het niet ingewikkeld om het te installeren of aan te passen.

Draadloze schakelaars

Als derde kan de Casambi bediend worden via een draadloze schakelaar. Deze zijn er in twee verschillende mogelijkheden. De eerste manier is om de draadloze schakelaar als opbouw unit op de muur te plaatsen. Daarnaast kan de Casambi ook geplaatst worden achter de schakelaar die er al hangt. Zo kan deze geïntegreerd worden in een woning.

__

Tekst: Orbit Lighting
Fotografie: Orbit Lighing

Orbit Lighting, Casambi, Lights, Licht, Verlichtingssysteem, Draadloze schakelaar

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?

 


Orbit Lighting, Casambi, Lights, Licht, Verlichtingssysteem

Orbit Lighting


Al meer dan 20 jaar expert op gebied van verlichting.

__
Meer informatie over Orbit Lighting?